Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Johan Derksen over zonnebril ex-profvoetballer: 'Hield hij 'm met n**ken ook op?'

Derksen alias De Snor zorgde dinsdagavond weer eens voor een hoop gelach in de studio van Vandaag Inside. 

Johan Derksen

Dinsdagavond is Olcay Gulsen te gast bij Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen aan tafel. Er wordt gesproken over profvoetballers met een opmerkelijke kledingstijl wanneer Gulsen begint over iemand uit de voetbalwereld die altijd zijn zonnebril op heeft.

De enige dame aan de Vandaag Inside-tafel moet er zelf direct al om lachen, want het gaat om niemand minder dan haar ex en voormalig profvoetballer Edgar Davids.

Bij Van der Gijp valt het kwartje niet direct. "Wie doet dat?", vraagt hij.

Olcay doet wat giechelig en wil in eerste instantie de naam van Davids niet noemen. Waardoor Wilfred zegt: "Haar ex natuurlijk!"

Nog steeds lijkt bij René het kwartje niet te vallen. Gulsen legt ondertussen uit dat hij die zonnebril draagt wegens een oogziekte. Medische redenen dus.

"Hoe heet ie?", begint Van der Gijp. "Geert... Nee."

Olcay, die een beetje ongemakkelijk doet, noemt dan éindelijk zijn naam. Waarop René dan weer reageert: "Edgar Davids ja! Verdomd."

Johan, die zich niet bemoeide met het spelletje 'raad de naam' vindt iets héél anders een stuk interessanter: "Hield hij die 's nachts met neuken ook op?"

"Nou doe even normaal", lacht Olcay. Wilfred benadrukt dat ze deze aan kon zien komen, De Snor kennende.

"Ja die was te makkelijk", antwoordt ze. "Nee, maar hij heeft oprecht een oogziekte, maar het was ook onderdeel van zijn imago, toch? Dat denk ik wel. Op een gegeven moment is het een stuk herkenbaarheid."

Verzoening tussen Davids en Olcay?

Olcay had zo'n drie jaar lang een relatie met de oud-voetballer. In 2011 kwam er een einde aan het sprookje.

Afgelopen zomer werd er gesproken van een mogelijke verzoening. De twee werden in het openbaar met elkaar gespot, waardoor verschillende roddelkanalen erop doken. Gulsen liet echter aan Shownieuws weten dat er enkel en alleen een goeie vriendschap is tussen de voormalig Juventus-voetballer en haar is.

"En goeie vrienden gaan weleens met elkaar eten, maar dat werd een beetje uit zijn verband getrokken denk ik."

Entertainment
  • Vandaag Inside
  • NL Beeld / Patrick van Emst
  • KIJK