Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Estelle Cruijff bang op feesteiland Ibiza: 'Narcose in je airco'

De ex van Ruud Gullit voelt zich niet langer veilig op het populaire Spaanse eiland Ibiza. 

Estelle Cruijff

Het is één van Estelle haar favoriete vakantiebestemmingen: Ibiza. Mevrouw Cruijff komt er dan ook al jaren, maar ze ziet het eiland veranderen. Aan het tijdschrift LINDA. vertelt de blondine over haar angst voor de criminaliteit op het BN'er eiland.

Om zo min mogelijk in het vizier van de overvallers te komen heeft Estelle besloten niet langer met dure designermerken over straat te gaan op het feesteiland. "Al dat gajes houd je in de gaten en zodra ze zien: die heeft een Louis Vuitton-tas of dure klok, dan gaan ze achter je aan. Ik let daar tegenwoordig sowieso heel erg op dat ik geen waardevolle spullen meer in het openbaar draag. Een paar kralenkettingen en that’s it."

Narcose in je airco

Volgens de blondine gaan de criminelen tegenwoordig aardig ver op het Spaanse Ibiza. Zo zouden ze narcose in je airco doen en zodra je ligt te pitten, kunnen ze zomaar ineens naast je bed staan. "Mij niet bellen. Doodeng", aldus Estelle.

Ex-man Ruud Gullit

Van 2000 tot 2012 was het nichtje van groot voetballegende Johan Cruijff getrouwd met die andere voetballegende Ruud Gullit. Estelle was destijds 21 jaar toen ze samen met Gullit het huwelijksbootje instapte. Samen kregen ze twee kinderen, dochter Joëlle (27) en zoon Maxim (23).

Met de oud-voetballer leefde Estelle een luxurious leventje. Daar hoefde ze na de scheiding echter niet van af te stappen. Zo kreeg ze bijvoorbeeld een appartement op Ibiza, maar die verkocht ze. Cruijff kocht vlak daarna een riant appartement op het eiland, maar was vervolgens te bang om daar alleen te zijn wegens de grootte.

Inmiddels bezit ze nog steeds een appartement met zwembad op het BN'er eiland, maar wel een stuk kleiner zodat ze zich veiliger voelt. Ook nu, met de verhoogde criminaliteit.

Naast het appartement op Ibiza hield Estelle nog behoorlijk wat centen over aan de scheiding met voormalig profvoetballer Ruud Gullit. In het YouTube-programma Open Casa van Robbert Rodenburg vertelde het nichtje van Johan Cruijff over haar goed gevulde portemonnee, maar wilde zichzelf geen 'miljonair' noemen. Sterker nog, ze noemde het een 'rotwoord'.

"Je hebt gewoon een goed leven, een lekker leven. Je hoeft niet elk dubbeltje om te draaien", aldus Estelle.

Begrijpelijk dus dat Estelle wat angsten heeft wat betreft de criminaliteit op het BN'er eiland Ibiza. Er valt ook genoeg te halen.

Entertainment
  • LINDA.
  • NL Beeld / Arjo Frank