Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Joëlle, de retemooie dochter (26) van Ruud Gullit

Ruud heeft zes kinderen uit drie huwelijken. Joëlle is zijn jongste dochter.

Gullit

Ruud Gullit is een levende legende. De Amsterdammer pakte meermaals de Europacup I, werd twee keer Wereldvoetballer van het Jaar en was onderdeel van de zogeheten 'Gouden Generatie', die in 1988 Europees kampioen werd. Sterker, Gullit was destijds aanvoerder van Oranje. Het is dan ook niet overdreven om te zeggen dat Ruud een van de beste Nederlandse voetballers ooit is.

Exen

Als prof kwam Gullit uit voor onder meer PSV, Feyenoord, AC Milan en Chelsea, maar ook qua vrouwen heeft hij de nodige transfers gemaakt. Van 1984 tot 1991 was Ruud getrouwd met Yvonne de Vries, die later in weekblad Story in geuren en kleuren vertelde dat haar seksleven met Gullit niks voorstelde. Ze deden 'het' volgens haar slechts eens per maand.

"Hij zegt ‘welterusten’ en draait zich meteen om", aldus De Vries. In Playboy zei ze bovendien het volgende over Gullit: "Ik heb op een gegeven moment gedacht: hij is homo of hij heeft andere vrouwen." De twee kregen twee dochters. Dat dan weer wel.

Later trouwde Gullit met de Italiaanse Christina Pensa, met wie hij eveneens twee kinderen kreeg. En van 2000 tot 2012 was de voetballer samen met Estelle Cruijff, het nichtje van die nog grotere voetballegende. Estelle en Ruud kregen ook twee kinderen, onder wie Joëlle Gullit.

Joëlle

Gullits jongste dochter Joëlle kwam in 1997 ter wereld, wat haar vandaag de dag 26 jaar oud maakt. In tegenstelling tot haar broer Maxim (tot voor kort SC Cambuur, nu clubloos) kiest Joëlle niet voor een carrière als profsporter. In plaats daarvan begeeft ze zich in het mediawereldje.

Samen met moeder Estelle maakte ze enige tijd terug de podcast Estelle & Joëlle All-in, waarin de twee lulden over van alles en nog wat. Moeders en dochters die samen uitgaan, dat soort dingen. Inmiddels is er echter al maanden geen nieuwe aflevering online gekomen.

Verder zou je Joëlle kunnen typeren als influencer of beautyvlogster. Iemand die actief is op Instagram en TikTok om de jeugd uit te leggen hoe je make-up op je bakkes smeert of je haren föhnt. Met succes, de vrouwelijke Gullit heeft bij elkaar tienduizenden volgers op de platforms. Dus, heb je wenkbrauwen als deurmatten? Neem vooral een kijkje.

Entertainment
  • Tonny Media e.a.
  • NL Beeld / Heukers Media