Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Estelle Cruijff vertelt over miljoenen dankzij ex-man Ruud Gullit

Estelle Cruijff is samen met haar influencer-vriendinnen Jaimie Vaes en Anna Nooshin op bezoek bij YouTuber Robbert Rodenburg. Wanneer er een vraag over geld op tafel komt, moeten ze die toch direct doorgeven aan Estelle.

Estelle Cruijff

Toen Estelle 21 jaar oud was, stapte ze in het huwelijksbootje met profvoetballer Ruud Gullit. Het stel kreeg samen twee kinderen, Joëlle en Maxim. Na een huwelijk van 12 jaar gingen de twee uit elkaar. Toch hield het nichtje van de beroemde Johan Cruijff hier een aardig zakcentje aan over. Ze vertelt hierover in het YouTube-programma Open Casa van Robbert Rodenburg.

Goed leven

De drie dames, Anna, Jaimie en Estelle pakken in de aflevering om de beurt een kaart met een vraag erop. Wanneer Jaimie de vraag in handen krijgt over wie het eerst miljonair was of is, wijst de YouTube-presentator direct richting Estelle. Niet gek natuurlijk, als je op je 21ste met een bekende profvoetballer trouwt. Toch vindt Estelle het woord 'miljonair' maar niks. "Ja, miljonair vind ik een beetje een rotwoord gewoon", aldus Cruijff. "Je hebt gewoon een goed leven, een lekker leven. Je hoeft niet elk dubbeltje om te draaien", gaat ze verder.

Dankzij Ruud

Estelle heeft aardig veel zelfspot en kan er wel om lachen dat ze niet 'self made' is. Ze heeft de bankbiljetten namelijk vooral te danken aan de vader van haar twee kinderen. "Ja, niet self made, maar ik kon aansluiten", lacht ze.

Op de vraag of geld gelukkiger maakt zegt Cruijff het volgende: "Nee, geld maakt niet gelukkig, maar het maakt je leven wel veel makkelijker."

De ex van Ruud Gullit leeft dan ook een heerlijk riant leventje, vooral op het BN'er eiland Ibiza. Als we haar Instagram-pagina moeten geloven in ieder geval. Mevrouw Cruijff komt in ieder geval niks te kort, dat is iets wat zeker is.

Entertainment
  • Open Casa, Wikipedia
  • NL Beeld / Patrick van Emst