Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Yolanthe viert 'verjaardag' in loeistrakke legging

Hieperdepiep...

Yolanthe

Nee, Yolanthe zelf is niet jarig vandaag. En ook niet net jarig geweest. De wonderschone brunette tikt pas ergens in maart de 38 aan, maar vierde toch een "BDAY", zoals ze dat zelf verwoordt. CABAU Lifestyle bestaat namelijk twee jaar.

Het bedrijfje verkoopt allerlei producten, zoals sportaccessoires, sportkleding, supplementen en ga zo maar door. En het gezicht van CABAU is, u raadt het niet, Yolanthe zelf.

Fitter dan fit

Op Instagram en andere sociale media plaatst de ex van Sneijder dan ook regelmatig foto's waarop ze haar CABAU-producten aanprijst. Als uithangbord voor lifestyle- en sportproducten doet ze dat bovendien met een retefit lichaam.

Hoe ze daaraan komt? Een beetje genetische aanleg, maar vooral een hoop noeste arbeid in de sportschool, zo laat ze zien in onderstaand filmpje.

Maatschappelijk betrokken

Ja, Yolanthe ziet er piekfijn uit. En ja, dat laat ze graag zien op social media. Maar dat betekent niet dat ze 24/7 in de sportschool hangt of in bikini over straat loopt om Instagram-foto's te schieten.

De Nederlands-Spaanse actrice is namelijk ook behoorlijk maatschappelijk betrokken. Met name via Free a Girl, de stichting die ze samen met enkele andere betrokkenen in 2018 oprichtte.

Met Free a Girl probeert Yolanthe seksuele uitbuiting van kinderen wereldwijd te bestrijden. De stichting helpt lokale organisaties om kinderen te bevrijden, slachtoffers juridisch te ondersteunen en nazorg te verlenen. Waarvoor hulde!

Entertainment
  • Instagram
  • BrunoPress/Heukers Media / Brunopress.nl