Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: zo ziet de Nederlandse oud-minnares van David Beckham er nu uit

Zelfs de legendarische David Beckham kon deze Nederlandse genen niet weerstaan.

David Beckham

In de Netflix-documentaire Beckham is de familie openhartig over een hoop familiezaken en de tijd dat David Beckham profvoetballer was. Hij speelde bij grote clubs als Manchester United, Real Madrid en Paris Saint-Germain. Een bestaan vol glamour en rijkdom, dat is al jaren hoe de Beckhams het doen. Toch gaat ook het leven van de voetballer niet áltijd over rozen.

Real Madrid

Het verhaal van de familie bevat wel degelijk een aantal zwarte bladzijdes, zoals de periode dat de voormalig voetballer in Madrid speelde, terwijl zijn vrouw Victoria met de kinderen nog in Groot-Brittanie woonde. "Natuurlijk hou ik van mijn gezin. Maar voetbal is alles voor me", aldus David tijdens een persconferentie van Real Madrid. De modeontwerpster kwam bovendien veel negatief in het nieuws omdat ze niet direct meeverhuisde naar de Spaanse hoofdstad.

En alsof de ellende nog niet groot genoeg was, kreeg Beckham ook nog een affaire met de Spaans-Nederlandse Rebecca. In de documentaire is dan ook te zien dat Madrid niet de beste periode was voor Spice Girl Victoria.

Wanneer het onderwerp 'Rebecca Loos' wordt aangesneden, moet Posh Spice haar tranen bedwingen. Ze beschrijft deze periode als 'de zwaarste tijd' van hun huwelijk. "De wereld leek tegen ons te zijn", aldus Victoria. "Tot Madrid voelde het soms alsof het 'wij tegen de wereld' was. We waren samen. We hadden elkaar."

Maar daar kwam dus abrupt een einde aan. Beckham leerde het Spaans-Nederlandse model Rebecca Loos in een nachtclub in Madrid kennen. Dat klikte blijkbaar zo goed dat Loos binnen de kortste keren aan de slag ging als persoonlijke assistente van de voetballer en nanny van de kinderen. Maar in 2003 onthulde ze via de pers dat ze een verhouding had met Beckham.

Dat leverde Loos een hoop gedoe op. Ze kreeg bakken met shit over zich heen omdat ze zou liegen om het glamourkoppel uit elkaar te drijven. En om aandacht te krijgen, aldus boze tongen. Aan de andere kant leverde het haar een status op als internationale bekendheid op. Loos vertelde ooit aan het Britse dagblad Daily Mail dat ze nooit spijt heeft gehad en blij is met hoe haar leven is gelopen.

David heeft de periode, net als zijn vrouw als 'zwaar' ervaren. "We verloren elkaar niet, maar we verdronken", zegt de voormalig voetballer over die tijd. "Het was ontzettend zwaar om haar te zien lijden", gaat hij verder.

Entertainment
  • Netflix, Grazia, Cosmopolitan
  • NL Beeld / Action Press