Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Het geheim van Harry Styles: 'Hij is eigenlijk kaal'

Een anoniem bericht op juiceblog Deux Moi heeft een balletje doen rollen in roddelland. Volgens het bericht draagt een zekere popster met een enorme groep vrouwelijke fans een geheim met zich mee: hij draagt een toupet. Wie het is wil de schrijver niet prijsgeven, maar al snel had het internet een antwoord klaar: het is Harry Styles.

Harry Styles

De Britse popster die momenteel de wereld over toert wordt al sinds zijn tijd bij boyband One Direction gekenmerkt door zijn golvende haren. Het losgebroken tieneridool vult stadions met gillende vrouwen, zoals Robbie Williams dat jaren geleden ook deed.

Buiten het stadion wordt hij daarentegen zelden gespot. In een interview liet hij al eens weten dat hij een gemakkelijk trucje heeft om onherkenbaar in het openbaar te verschijnen. Duidde hij daarmee op een kale kop? Sociale media vermoeden van wel.

De blogpost beschreef het haarstuk van de anonieme superster als "zo overtuigend dat alleen een erg kritische blik het op een slechte haardag van echt zou kunnen onderscheiden". Er is echter een probleem. "Hij wast de toupet niet vaak genoeg".

Een TikTokker maakte onlangs een video waarin verschillende foto's worden getoond waarop het lijkt alsof het haarstuk van Styles niet goed vastzit bij een wilde beweging.

@allthelovesoph is harry bald…? #HarryStyles #OneDirection ♬ original sound - sophie ×͜×

Cavia

Het is vaker gebeurd dat bekende mannen zich zo schamen voor hun kaalheid dat ze het verbloemen met een peperduur haarstuk. Toptennisser Andre Agassi schreef in zijn biografie over de doodsangsten die hij tijdens grote wedstrijden beleefde. Als hij in de finale van een Grand Slam stond, dacht hij alleen maar aan het intact houden van zijn nephaar. Straks waait het eraf…

In Nederland hadden we in 2009 cabaretier Marc-Marie Huijbreghts die live in De Wereld Draait Door zijn 'cavia' afzette. Hij vertelde later dat hij zich vanaf zijn jeugd had geschaamd voor zijn vleespet en al jaren naar in het geheim naar een kapper ging die peperdure pruiken importeerde vanuit Nepal.

Is ook Harry Styles in het geheim kaal? Kan hij op een vrije avond over straat als gabber? Bij sommige fans is er geen haar meer op het hoofd die dat betwijfelt.

Entertainment
  • TikTok
  • BrunoPress/goffphotos/Brunopress.nl