Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Megan Fox en partner Machine Gun Kelly drinken elkaars bloed

Bloedmooie actrice blijkt behoorlijk bloeddorstig.

Megan Fox en partner Machine Gun Kelly drinken elkaars bloed

Van Megan Fox wisten we allemaal dat het een vamp was, maar tegenwoordig is ze naar eigen zeggen ook vampier. In een interview met Glamour UK vertelt de 35-jarige actrice dat zij en haar partner Machine Gun Kelly af en toe elkaars bloed drinken.

De reden? Het is niet zo dat Fox en Kelly zo’n hekel aan elkaar hebben dat ze elkanders bloed letterlijk kunnen drinken. Nee, het bloed vloeit in huize Fox voor ‘rituele redenen’. Overigens gaat het volgens Megan niet om ‘Game of Thrones-achtige bokalen vol’, maar om ‘enkele drupjes’. Het moet immers wel een beetje beschaafd blijven.

Opengesneden borst

Deze bloeddorstige hobby valt overigens in het niet bij de bizarre acties die Machine Gun Kelly in zijn eentje allemaal uitvoert. Fox: “Het zou zomaar kunnen dat hij zijn borst opensnijdt met een stuk glas en iets als ‘neem mijn ziel roept’.” Op de vraag of haar partner zoiets ook daadwerkelijk heeft gedaan, reageert Megan door te zeggen dat het in ieder geval ‘niet niet gebeurt’.

Verder gaat alles overigens helemaal prima met het stel. Ze hebben elkaar onlangs het jawoord gegeven, met bijbehorend een uniek stel trouwringen. De juwelen van Kelly en Fox hebben namelijk stekels aan de binnenkant, dus elke keer als ze de ring om of af doen, snijden ze zichzelf letterlijk in de vingers.

Tsja, mooi zijn is pijn lijden, zeggen we in het geval van Fox dan maar.

Bizar
  • BrunoPress