Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

PSV heeft zondag de kans om critici de mond te snoeren

Komende zondag zit heel voetballiefhebbend Nederland klaar voor een zinderende TOTO KNVB bekerfinale tussen PSV en Ajax.

ajax psv

Om 18:00 is het zover, dan klinkt het startschot voor het zeventiende treffen tussen de twee in het bekertoernooi. Hiervan won Ajax er negen, werd het drie keer een gelijkspel en eindigden vier van de wedstrijden in het voordeel van de Eindhovenaren.

De afgelopen vijf keer dat de twee tegen elkaar voetbalden in dit toernooi, nam Ajax de winst mee naar Amsterdam. Maar Ajax, dat ijzersterk aan het seizoen begon, lijkt in een sleur te zijn beland. Weet PSV hiervan te profiteren en hun reeks te beëindigen? Critici hebben het al tijden over hun onvermogen om topwedstrijden te winnen. Zondag is een uitgelezen kans om hen eindelijk de mond te snoeren. Bekijk hier de quotering voor een overwinning van PSV bij TOTO!

Mocht je bij het startsignaal nog steeds twijfelen wie er gaat winnen? Met TOTO kun je ook live tijdens de wedstrijd nog wedden. Dus stel dat Ajax al direct in de openingsfase PSV alle hoeken van het veld laten zien, met twee doelpunten als kers op de taart, dan kun je altijd nog inzetten op een andere uitslag, (veel) extra goals of bijvoorbeeld een hattrick.

Is PSV opgewassen tegen Ajax?

Eerder in dit toernooi speelden de Eindhovenaren tegen Fortuna Sittard (2-0), Telstar (2-1), NAC (4-0) en Go Ahead Eagles (1-2). In de finale moeten ze het dus voor het eerst opnemen tegen een club die hoger dan plaats 9 in de Eredivisie staat. Wat ook niet zal meewerken is het keepersprobleem bij PSV. Joël Drommel is definitief zijn plek als doelman kwijt en moet deze afstaan aan Mvogo, de huurling van RB Leipzig. Deze doelman heeft dit seizoen nog maar weinig onder de lat gestaan, maar in drie van de vier wedstrijden waarin hij werd opgesteld wist hij wel de nul te behouden. Lukt dit hem zondag opnieuw?

Problemen bij de Amsterdamse selectie

PSV is niet de enige met een keepersprobleem. Onana van Ajax is op dit moment ook het doelwit van kritiek, waarbij sommige critici zeggen dat hij erg ongeïnteresseerd oogt. Ook mist Ajax met Antony een erg sterke speler die wel eens het verschil zou kunnen maken.

Dan volgde begin deze week ook nog eens het nieuws dat er twijfels bestaan over de deelname van Lisandro Martínez, Noussair Mazraoui en Nicolás Tagliafico. Martínez is op dit moment in zijn thuisland Argentinië en Mazraoui en Tagliafico hebben last van blessures. Weet Ajax ondanks deze afwezige spelers te winnen? Bekijk hier de quotering voor een overwinning van Ajax bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Sport
  • Pro Shots / Stanley Gontha