Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Disney-ster gaat aan de slag als bikinimodel

Dat is andere koek.

Disney-ster gaat aan de slag als bikinimodel

Van high school naar in je bikini in een swimming pool

Vanessa Hudgens werd wereldberoemd door haar rol in de High School Musical films (2006-2008). Hierin speelde ze Gabriella, het slimme meisje dat nieuw is op school en een geweldig talent voor zingen en dansen blijkt te hebben. Inmiddels heeft de actrice en zangeres al een succesvolle carrière achter de rug, met 2 studioalbums en rollen in meer dan 60 films en series. Nu blijkt de voormalig Disney-ster een ander pad ingeslagen. Op Instagram deelt zij namelijk een aantal kiekjes ter promotie van een nieuwe bikini-lijn.

Vallende sterren

Al met al is lingeriemodel geen verkeerde toekomst voor iemand die bij Disney is begonnen. Zeker als je het vergelijkt met Vanessa's collega's bij de Amerikaanse filmgigant. Actrice Miley Cyrus uit Tennessee, bijvoorbeeld, probeerde serieus afstand te nemen van haar imago als kindster dat ze had opgebouwd door haar rol in de Disney-serie Hannah Montana. Dat deed ze met drugsgebruik en stevige inname van alcoholische drank. Ook 'bad girl' Lindsey Lohan maakte een aantal verkeerde keuzes na haar rollen in verschillende Disney-series. Alcohol, drugs, diefstal en vele, vele andere foute acties leverden haar een strafblad en een paar verschrikkelijke jaren op. Ook kindsterren Shia LaBeouf, Dutch Whitlock en Demi Lovato betekende een carrière bij Disney niet veel goeds voor hun toekomst. Allemaal kwamen ze in de problemen door drank, drugs of criminele activiteiten.

Naaktfoto's

Vanessa is er vergeleken met haar collega's dus redelijk goed vanaf gekomen, maar ook haar historie is niet vlekkeloos. In de loop der jaren zijn er al meerdere keren onthullende foto's van Vanessa opgedoken op het internet. In 2007, 2009 en 2011 werd zij geconfronteerd met gelekte naaktfoto's. In een interview met Allure vertelde Vanessa dat deze foto's een flinke impact op haar carrière hebben gehad. Zo zorgden ze ervoor dat ze, door de manier waarop er met de foto's van haar naakte lichaam was omgegaan, veel minder trek had om naakt op camera te verschijnen voor een film of een serie. Haar geschonden vertrouwen lijkt inmiddels alweer een beetje gerepareerd, want de bovenstaande foto's plaatste ze zelf op haar eigen Instagram-account.

Entertainment
  • BrunoPress