Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Nicolette Kluijver dansend in doorzichtig lingeriesetje

Ze doet het om een 'speciale dag' te vieren met haar volgers.

Nicolette Kluijver

Want ja ja, het was afgelopen vrijdag 'internationale vrouwendag'. Reden voor Nicolette Kluijver om zichzelf dansend in lingerie op Instagram te laten zien. Prima ideetje trouwens voor vrouwendag volgend jaar: gewoon allemaal in lingerie op Instagram, dan voelt het tenminste ook direct een beetje als 'mannendag'. Iedereen blij.

"Happy women's day wishing you a day as beautiful as you are", schrijft de Expeditie Robinson-presentatrice onder het beeld. Het beeld werd al eerder geschoten voor het vrouwenblad Vrouw en het is dan ook niet de eerste keer dat mevrouw Kluijver een foto van deze spannende shoot met haar volgers deelt. Zo zagen we haar al eens eerder in bh op het platform verschijnen:

Genezen van kanker

Nicolette Kluijver kreeg in 2017 het verdrietige nieuws longkanker te hebben. In een kort gesprekje met Nieuwe Revu vertelde ze dat de ziekte nog altijd impact heeft op haar leven. "Het is een psychische mokerslag geweest voor mij. En dat is het nog steeds", aldus de blonde presentatrice.

Ze laat daarnaast weten nog steeds een 'positieve pipo' te zijn. "Ik sta nog geregeld stil bij het geluk dat ik heb gehad: een gezond lijf, een prachtig gezin, geliefd zijn, de leukste baan en duizend dromen die ik allemaal ga proberen uit te laten komen."

Nou Nicolette, bij deze: je hebt niet alleen een gezond lijf, maar ook nog eens een topfit lijf.

Playboy

In september 2023 besloot het voormalige model een fijne terugblik te geven naar haar moment op de cover van het mannenblad Playboy. En niet alleen herinnerde ze ons even aan de shoot voor het erotische blad, nee, ze trakteerde haar volgers ook direct even op wat recenter beeldmateriaal van zichzelf in een groen lingeriesetje. Wat dat betreft zou je kunnen zeggen dat Nicolette Kluijver geen reet is veranderd. En dat is voor ons en de volgers van de presentatrice ab-so-luut geen enkel probleem. Zo reageert een volger: "Oef... normaal heb ik niks met die 'rukbladen' maar deze eventuele editie zou ik toch willen zien."

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst