Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gaby Blaaser viert de lente in een kanten string

Gaby heeft het warm en trekt wat uit.

Gaby Blaaser

Het kwik tikt de twintig aan, de krokussen schieten massaal de grond uit en de eerste BN'ers gooien foto's online waarop ze schaars gekleed in de zon zitten. Ja mensen, de lente is officieel begonnen. Heerlijk.

Voor Gaby Blaaser betekent het lentezonnetje in ieder geval kleding uit, camera aan, zo blijkt uit de meest recente foto op Instagram.

De voormalig GTST-actrice heeft voor de gelegenheid maar even met haar gat plaatsgenomen op een houten veranda en draagt enkel een geel topje en een kanten string. En om haar outfit helemaal af te maken heeft ze als accessoire nog een dikke pot proteïne limonade naast zich neergezet.

'Al tien jaar botox ik elke rimpel weg'

Als Gaby maar niet te lang in de zon blijft zitten, dat schijnt nogal desastreus te zijn voor je huid. Voordat je er erg in hebt moet je de boel weer laten bijbotoxen en zo. Niet dat de 35-jarige blondine daar vies van is hoor; zelf gaat ze regelmatig voor een behandeling naar de kliniek, zo deed ze enige tijd terug uit de doeken in een interview met &C.

"Al tien jaar botox ik elke rimpel weg: op mijn voorhoofd, tussen mijn wenkbrauwen, mijn kraaienpootjes en ik spuit ook fillers in mijn lippen. Voor mij is dat hetzelfde als een tandartsbezoek elk halfjaar", aldus Blaaser. Ze gaat dan ook een keer per twee jaar langs de arts voor fillers en "vindt het geen schande als je de natuur een handje helpt".

Entertainment
  • &C, Grazia
  • Patrick van Emst/Brunopress.nl