Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Onzeker over je jongeheer? Voor 30 euro geeft deze hete moeder haar ongezouten mening

De een zit op de vrachtwagen, de ander gaat naar kantoor en weer een ander… beoordeelt mens grootste (of kleine) trots. Uit december 2021: de diensten van Lahnee Pavlovich.

Onzeker over je jonge heer? Voor 30 euro geeft deze hete moeder haar ongezouten mening

Als bedroom educator en lifestyle coach houdt de Australische Lahnee Pavlovich er een bijzondere service op na, uniek in z'n soort: ze beoordeelt het klokkenspel van haar mannelijke cliënten. Voor slechts 50 Australische dollar (€30) geeft ze haar ongezouten mening over je kleine generaal. Het zal al dan niet als een verrassing komen: de zogenoemde Rate your Rooster-service is haar populairste dienst.

De Australische doet haar titel als 18+ onderwijzer eer aan. Op basis van de vorm en lengte van de fluit in kwestie adviseert ze mannen onder andere met welke standjes ze hun performance tussen de lakens kunnen verbeteren. De moeder van twee wil daarnaast benadrukken dat een fantastisch leven tussen de lakens voor iedereen mogelijk is, óók als je kinderen hebt.

Hoe het in z'n werk gaat

Of je dan effe een steriel kantoortje binnen moet lopen en daar je mitrailleur op tafel moet gooien? Nee, bij Lahnee geen dokterachtige taferelen. Het enige waar de blondine om vraagt is een foto van de kroonjuwelen en binnen no time schuift ze een rapport onder je neus waarin ze je anatomie verklaart (het zal vast ergens goed voor zijn), waarin ze hygiëne-advies geeft en natuurlijk met welke standjes je de vrouw de sterren van de hemel laat zien. En, als klap op de vuurpijl, hoe je het langer volhoudt in de slaapkamer en het uithoudingsvermogen van een ‘vijf keer in een nacht’-dekhengst krijgt.

En nu niet denken dat die van jou zo fantastisch is dat je de Australische schone kunt verblijden met een ongevraagde d*ck pic. Lahnee benadrukt op Instagram dat je niet zomaar een foto van je klokkenspel in moet sturen. Niet naar haar, maar ook niet naar anderen. Duidelijk, Lahnee.

Bizar
  • iStock, Björn Forenius