Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ophef na bikinifoto Gaby Blaaser: 'Het is ook nooit goed'

De actrice staat heerlijk onder een palmboompie te poseren. Toch is lang niet iedereen 'tevreden' over hoe Gaby er tegenwoordig uitziet.

Gaby Blaaser

Het lijkt erop dat de actrice haar acteerwerk weer oppakt. En dat nog wel op het zonnige eiland Curacao. Niet verkeerd. "Terug bij mijn eerste liefde...", schrijft Blaaser onder de beelden waarop ze 'hardwerkend' in bikini te zien is.

De mensen die Gaby Blaaser al langere tijd volgen, weten dat mevrouw niet te verlegen is om af en toe een pikant plaatje van zichzelf te delen. Toch worden de bikiniplaatjes niet door iedereen goed ontvangen deze keer. Het regent reacties onder de foto's, waaruit blijkt dat veel mensen de actrice te mager te vinden. Reacties als 'Met alle respect maar dit is te dun mager' en 'Wow wat ben je mager geworden' zijn te vinden onder de post.

Gaby zelf reageert kort en bondig op de reacties onder haar Instagram-post. In haar verhaal op het platform schrijft ze: "Ik lees de reacties alweer... Het is ook nooit goed heh." Daarnaast laat ze weten even te gaan ontbijten, waarmee ze een signaal lijkt af te geven dat ze dus wél eet. Hopelijk weerhoudt dit Blaaser er niet van om tijdens haar periode op de Antillen nog wat bikini's te laten zien. Dat zou natuurlijk vreselijk zonde zijn.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media