Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gaby Blaaser (35): 'Al tien jaar botox ik elke rimpel weg'

Gaby Blaaser (35) heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat ze zo nu en dan op de stoel ligt bij de plastisch chirurg. Een cosmetische ingreep is voor haar tegenwoordig zelfs niet heel veel anders dan een een bezoekje aan de tandarts, vertelt ze in een gesprek met &C.

Gaby Blaaser

"Al tien jaar botox ik elke rimpel weg: op mijn voorhoofd, tussen mijn wenkbrauwen, mijn kraaienpootjes en ik spuit ook fillers in mijn lippen. Voor mij is dat hetzelfde als een tandartsbezoek elk halfjaar", onthult de blondine. Ze gaat dan ook een keer per twee jaar langs de arts voor fillers en "vindt het geen schande als je de natuur een handje helpt".

Sterker, ze lijkt de ingrepen juist als iets heel positiefs te bestempelen. Gaby: "Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik iemand die gelukkig is."

Neusoperatie

Toch heeft Blaaser zeker nog wat puntjes waar ze onzeker over is. Vooral over haar neus en dan met name wanneer ze lacht. "Dan hangt-ie een beetje naar beneden", legt ze uit. Een eventuele neusoperatie sluit ze dan ook niet uit. "Maar ik vind operatieve ingrepen eng, als ze botten gaan breken en zo."

Naast een neusoperatie staat Gaby eventueel ook open voor fillers in haar traangoot (wallen onder de ogen). "Al mag ik van mijn arts niet doorslaan. Hij zegt het eerlijk wanneer een behandeling of spuit niet nodig is."

Ondanks dat Gaby naar eigen zeggen tevreden is met haar uiterlijk (de walletjes en hangneus niet meegerekend), krijgt ze soms behoorlijk wat kritiek van haar volgers over zich heen. Zij vinden vaak dat het wel een tandje minder met de botox kan bij de influencer. "Mensen hebben snel een vooroordeel over mij. Het klopt dat ik open ben over botox en fillers, maar dat betekent niet dat ik het erg vind om ouder te worden."

Entertainment
  • Grazia
  • www.brunopress.nl