Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: Gaby Blaaser doet dansjes in verschillende nietsverhullende lingeriesetjes

Is het een gesponsord Instagram-filmpje? Ja. Is dat erg? Neen.

Gaby Blaaser

Gaby leidt een leventje waar menig Gen Z'er jaloers van wordt. Maar liefst 57 procent van deze generatie gaf in een recent onderzoek namelijk aan een baan als influencer te ambiëren. En Gaby? Die doet het gewoon. De blondine rijgt de dagen aaneen met gesponsorde Instagram-berichten, deelnames aan reality shows en andere mediaklusjes.

En dat doet ze met lol, zo lijkt het. In haar laatste gesponsorde video huppelt Gaby namelijk met brede glimlach voor de camera. Lingeriesetje na lingeriesetje passeert daarbij de revue. Dit tot grote blijdschap van haar schare volgers.

Abonnementje op de sportschool

Zo'n klusje is niet voor iedereen weggelegd. De lingeriemerken hebben het liefst natuurlijk een prettig uitziende en welgevormde dame als uithangbord. Iemand zoals Blaaser dus, die dat varkentje met gemak wast.

Maar niet zonder regelmatig keihard te zweten in de sportschool. Gaby ploetert daar met dumbells, kettlebells en apparaten. Dat doet ze zo fanatiek dat je bijna niet zou geloven dat ze eerder dit jaar nog is bevallen van een dochtertje.

Niet dat alles puur natuur is aan Gaby; ze laat al tien jaar haar lippen opvullen en elk rimpeltje platspuiten, dat geeft ze ook eerlijk toe. "Voor mij is dat hetzelfde als een tandartsbezoek elk halfjaar."

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Arjo Frank