Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: Doutzen Kroes (39) na 10 jaar weer in sexy lingerie op de catwalk

Waar Doutzen in 2022 nog bekendmaakte helemaal te willen stoppen met modellenwerk, stond ze toch weer in haar ondergoed een show te lopen. 

Doutzen Kroes

Afgelopen nacht vond er na zes jaar weer een Victoria's Secret Fashion Show plaats in New York. Het lingeriemerk wist een aantal grote namen de catwalk op te krijgen, waaronder de Hollandse schone Doutzen Kroes.

Het lijkt niet niks, eerst in je lingerie dat podium over lopen en daarna gaan alle beelden ook nog eens de hele wereld over. Voor mevrouw Kroes geen enkel probleem, want na al die jaren is ze wel wat gewend.

Zo liep Kroes op haar 20ste al haar eerste show voor het internationaal bekende lingeriemerk Victoria's Secrets. In 2008 werd bekendgemaakt dat de Friese schone werd bekroond tot één van de 'Angels'. De hoogst haalbare titel die je kon behalen bij het merk. In 2014 trok Doutzen de stekker eruit, maar vannacht was ze terug.

Niet geheel foutloos

Hoewel het Nederlandse model al jaren aan ervaring heeft, verliep de show voor Doutzen toch niet helemaal foutloos. Zo bleef ze met haar schoen hangen in het podium. De Friezin loste dit echter als een echte 'pro' op en liep met opgeheven hoofd door.

Het regent dan ook positieve reacties onder de beelden van Doutzen die het lingeriemerk deelt op hun Instagram-pagina. Veel volgers zijn blij om haar weer terug te zien.

Fans van het merk balen zelfs dat de Friese schone slechts in één setje het podium over ging. Begrijpelijk hoor, want wie wil Doutzen nou niet in nóg een setje ondergoed over het podium heen zien lopen? Dat was zeker geen straf geweest.

Pakt Doutzen de draad weer op?

Of Kroes haar aanwezigheid tijdens de show van het lingeriemerk betekent dat ze weer vaker zo op de catwalk verschijnt, is nog maar de vraag.

Doutzen maakte in 2022 namelijk nog bekend helemaal te stoppen met haar carrière als model. Toch lijkt ze daar de afgelopen tijd steeds meer op terug te komen. Zo verscheen ze afgelopen zomer nog op een andere catwalk en stond ze weer op de cover van een tijdschrift, van Vogue Nederland. Ziet er veelbelovend uit dus.

Entertainment
  • Instagram, AD
  • NL Beeld / Patrick van Emst