Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Gaby Blaaser blaast je omver met bikinifoto's

Je zou Gaby Blaaser kunnen kennen als Manon uit Onderweg Naar Morgen of als Jolé uit SpangaS. In ieder geval is Gaby inmiddels een gevestigde naam in BN’er-land.

Gaby Blaaser

In SpangaS veranderde Gaby veel van uiterlijk. De ene keer had ze een bril en de andere keer weer een hoofddoek omdat haar personage ineens moslim was geworden. Blaaser lijkt in het echte leven echter de voorkeur te hebben om een bikini te dragen. Haar Instagram staat in ieder geval vol met foto’s van de actrice in zwemkleding. Misschien doet ze dagelijks ook gewoon graag een stukje borstcrawl of rugslag. Wie zal het zeggen.

Bovenstaande foto is gemaakt in Griekenland. Lekker plakken in de zon, Ouzo zuipen en ‘s avonds nog even de Sirtaki dansen. Er zijn ergere dingen in het leven.

Waar Gaby in SpangaS een knipperlichtrelatie had met schoolverlater Barry (Tim Murck) is ze in het echte leven gelukkig met haar vriend Robin. Samen kregen ze niet lang geleden een zoontje. Het is dus vrij logisch dat ze veel op haar reet ligt te luieren in het Griekse zonnetje. Ze heeft immers een mens gemaakt. Wel een kleintje, maar toch.

Verder is Blaaser veel aan het sporten om de zwangerschapskilo’s er weer af te trainen. Of ze ziet de sportschool als fijne plek om naar toe te vluchten als de baby weer eens ligt te janken. Dat is dan een probleem voor de afdeling papa.

Er is in de loop der jaren natuurlijk wel het één en ander gesleuteld aan Gaby, daar is zo ook vrij open in. Maar of ze daar nou écht van opgeknapt is, daar verschillen de meningen over. Haar bikinifoto's lijken in ieder geval nog in de smaak te vallen bij een hoop volgers. En daar horen wij gewoon bij.

Entertainment
  • Instagram, SpangaS, Wikipedia
  • NL Beeld / Arjo Frank, Instagram