Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man schiet op medewerkers fastfood-tent wegens te weinig saus

Sommige mensen worden blijkbaar ziedend van een te droog stukkie vlees.

Saus

Houston, Verenigde Staten - Een man wordt ervan verdacht op meerdere fastfood-restaurantmedewerkers te hebben geschoten. Aanleiding voor de buitensporige agressie zou de saus geweest zijn. Of beter gezegd: het gebrek eraan.

Dickey's BBQ Pit

Volgens nieuwsplatform Click 2 Houston is het hommeles wanneer een 36-jarige man met een luid knorrende maag z'n to-go bestelling af komt halen bij Dickey's BBQ Pit, een lokale vreetschuur waar klanten verschillende soorten gegrild vlees kunnen scoren. In grote hoeveelheden, de Amerikanen kennende.

Thomas cruist na het afhalen van zijn maaltijd weer huiswaarts. Zak vlees op de achterbank, country muziek door de speakers, zo stellen wij ons voor. Maar eenmaal thuis aangekomen, blijkt hij allesbehalve tevreden met de hoeveelheid saus die Dickey (of een andere medewerker) hem heeft meegegeven. Een belletje naar Dickey's volgt. In dat gesprek is de man volgens openbaar aanklager Jill Wells al vrij "boos en van streek".

De boel aan flarden schieten

Een medewerker van het restaurant kan hem dan ook niet kalmeren en in no time staat Thomas weer in het restaurant, vertelt Wells. Nog bozer en nog meer van streek dan aan de telefoon. Wells: "Op dit moment bedreigt hij het personeel door te zeggen dat hij wel even terug zou komen om de boel aan flarden te schieten."

Dan lijkt hij weg te gaan. Met de nadruk op 'lijkt'. Thomas neemt namelijk plaats in zijn auto en wacht tot het betreffende personeel de toko op een later moment verlaat. Vervolgens zet hij de achtervolging in en schiet meermaals op de auto waar de twee personeelsleden ingestapt zijn. "Hij raakt een van de slachtoffers vijf keer, waarbij deze een bot in zijn arm breekt. De andere persoon wordt niet geraakt tijdens de schietpartij", aldus de openbaar aanklager.

Na het incident wordt Thomas opgepakt en achter de tralies gezet.

Zit weer in de bak

Heel verrassend is dat echter niet, hij blijkt al het nodige op zijn kerfstok te hebben. Sterker: terwijl hij een paar fastfood restaurantmedewerkers aanvalt vanwege wat saus, lopen er nog een aantal zaken tegen hem, waaronder eentje voor wapenbezit en een voor het aanvallen van een politieagent. De kans zit er dus dik in dat Thomas ook de komende tijd nog zonder saus komt te zitten.

Bizar
  • KJ97, Click 2 Houston
  • iStock, Ruta Lipskija