Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Vrouw steekt vriendje neer omdat hij niet mee wil naar fastfood-restaurant'

Je bent jezelf niet als je honger hebt...

fastfood

Mensen die een beetje bozig worden wanneer ze hongerig zijn, worden ook wel 'hangry' genoemd. Als in 'hungry' en 'angry', zeg maar. En laat een vrouw uit het Amerikaanse Kentucky nou nét het schoolvoorbeeld zijn van zo'n persoon die nogal een humeurtje krijgt wanneer de maag rommelt.

Het gaat om ene Emily L. Darnell. Deze 23-jarige Amerikaanse is aangeklaagd voor geweldpleging en huiselijk geweld, naar aanleiding van een incident tijdens Halloween.

Hij wilde niet mee

Op die betreffende avond ontvangt de lokale politieafdeling om een uur of 23:00 een telefoontje over een steekpartij. Eenmaal aangekomen op de plek des onheils, spreken de agenten met het slachtoffer, de vriend van Darnell.

Hij vertelt de agenten dat hij rustig lag te slapen, tot z'n vriendinnetje hem ineens wakker maakt. Ze wil voedsel. En niet zomaar eten, nee, vette en calorierijke troep van een vreetschuur in de buurt. Nog slaperig van zijn dutje slaat de beste man het aanbod af en loopt de trap op, in een poging van het gezeur af te zijn, zo verklaart hij.

Tevergeefs: Emily blijft aandringen en volgt haar vriendje richting de eerste verdieping. Ze wil snacken en lijkt geen genoegen te nemen met het antwoord van haar partner. Dat leidt uiteindelijk tot een confrontatie in de keuken, waar Emily haar vriend naar verluidt met een keukenmes in zijn schouder, arm en pols steekt, aldus het slachtoffer zelf.

Kort daarop belt hij 911, en na de situatie aan de gearriveerde agenten te hebben uitgelegd, brengt een ambulance hem naar een lokaal ziekenhuis. Emily, nog steeds honger als een paard, wordt afgevoerd richting McCracken County Regional Jail. Een plek waar ze naar alle waarschijnlijkheid geen burgers en shakes serveren.

Bizar
  • Fox17
  • Pexels