Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dick Advocaat verlaat boos uitzending VI Vandaag: 'Ben je gek geworden? Tot de volgende keer'

Dick was het er niet helemaal mee eens.

Dick

Voormalig Feyenoord-trainer Dick Advocaat was gisteren te gast bij VI Vandaag, maar echt lang duurde zijn bezoek aan de studio niet. Tijdens de uitzending is de voetbalcoach namelijk boos weggelopen.

Dick op bezoek

Dick schoof gisteravond aan tafel bij Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. De drie voetbalanalisten hadden echter iets in petto voor de voetbaltrainer dat vooraf niet was besproken met Dick. Bij aanvang van de uitzending was er nog niets aan de hand en beloofde Genee aan Advocaat dat 'het een bijzonder avond gaat worden'. "Ik hoop het", antwoordde advocaat. Derksen grapte nog over het feit dat Advocaat niet altijd met even veel zin naar de studio toe komt. "Vroeger moesten we hem met zeven paarden hier naar toe trekken".

Koning TOTO

Achteraf bleek toch dat de drie heren van het programma te vroeg hadden gejuicht voor de aanwezigheid van Dick, want zijn presentie bleek maar van korte duur. Dick werd namelijk verrast met een TOTO-kroon en cape. Het leek Genee wel leuk als Dick tijdens de uitzending in zijn 'Koning TOTO'-outfit ging zitten, maar dat vond Advocaat geen goed plan. "Ik weet niet wat je van plan bent, maar hier doe ik echt niet aan mee", aldus de voetbaltrainer.

Genee probeerde Advocaat nog over te halen maar daar was hij al helemaal niet van gediend. De voormalig bondscoach stapte op en verliet te studio."Als ik had geweten dat ik hiervoor mocht aanschuiven dan was ik thuis gebleven", zei hij nog onderweg naar de uitgang. "Ben je gek geworden? Tot de volgende keer", riep hij.

Wilfred en René reageerden verbaasd. "Wat is dit nou", riep Wilfred. "Nou, lekker dit." René snapt wel dat Dick er vandoor ging. "Jij wilde Dick iets op zijn hoofd zetten, dat had je niet moeten doen", zei hij tegen Wilfred Genee. "Jij wil iedereen als clowntje misbruiken", voegde Derksen nog toe.

Of Dick uiteindelijk echt is vertrokken, of dat het om een PR-stunt bleek te gaan, is niet helemaal duidelijk.

Entertainment
  • Hart van Nederland
  • Brunopress, Twitter