Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Famke Louise geeft ‘genderneutrale’ gender reveal party: ‘Het is een jongen’

Snapt u het nog?

Famke Louise geeft ‘genderneutrale’ gender reveal party: ‘Het is een jongen’

Dames en heren, het moment is dan eindelijk daar: Famke Louise en haar vriend Denzel Slager hebben de gender reveal party voor hun kindje gegeven. Voor de liefhebbers is het hele spektakel te zien in de serie 'Famke & Denzel: Een Nieuw Begin’, maar we kunnen alvast verklappen: het is een jongetje.

Hartstikke leuk natuurlijk, zo’n klein ventje, maar het past niet helemaal bij de belofte die Famke Louise eerder deed over haar plannen om het kind genderneutraal op te voeden.

"Genderneutraal, ja”, zei onze Famke destijds. “Maar eigenlijk willen we dat met alles doen: genderneutraal. Dus de gender reveal, dat feestje, is ook genderneutraal. Je weet aan het einde van de dag nooit waar onze kleine op gaat vallen, dus dan willen we daar niet een kleurkeuze in maken.”

Dan vragen wij u, hoe genderneutraal ziet dit er precies uit?

Niet heel erg, durven wij wel te zeggen. Dat hele genderneutrale gender reveal-idee is blijkbaar van de baan. Net als het idee om het kind genderneutraal op te voeden trouwens, als we Famke en Denzel erover horen. Ze willen namelijk ook nog eens een ‘stoere’ naam voor hun mannetje kiezen. Het zal dus wel een kwestie van tijd zijn voordat ze met de eerste lego en raceauto-speeltjes aan komen lopen.

Ach, het is ook moeilijk, al dat genderneutrale gedoe.

Entertainment
  • BrunoPress