Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Yolanthe Cabau uitgeroepen tot meest gewilde vrijgezel van Nederland

Zou je weleens een beschuitje willen eten met Yolanthe? Dan ben je niet de enige.

Yolanthe

De verkiezing wordt sinds 2015 gehouden door FHM, met als jury: de lezers van het mannenblad. Echte kenners dus. Zij konden bepalen wie de meest gewilde vrijgezel van Nederland is en met maar liefst 38% van de stemmen, laat Yolanthe de rest van de beeldschone Nederlandse singles ver, maar dan ook ver achter zich.

Zo eindigde zangeres Maan weliswaar op de tweede plek, maar behaalde ze die zilveren plak met 17% van de stemmen - ruim twee keer zo weinig als het aantal stemmen dat Yolanthe binnensleepte. De top-5 wordt verder aangevuld door Katja 'sinds enkele dagen weer single' Schuurman, actrice Abbey Hoes en Dumpert-vrouw Sylvana IJsselmuiden. In die volgorde.

Is Yolanthe de terechte winnaar? Check vooral onderstaande foto's en oordeel zelf.

Kleine, kalende mannen

Sinds Yolanthe en Wesley Sneijder uit elkaar zijn, is het aan beide kanten overigens relatief stil geweest wat nieuwe partners betreft. Van Wes weten we dat hij het liefst terug naar zijn ex wil, maar Yo ziet dat eigenlijk niet zitten. Een Wesley-lookalike daarentegen, dat zou geen probleem zijn, want ook kleine kalende mannen maken een kans, liet Yolanthe weten in De 538 Ochtendshow met Frank Dane.

En dat is voor heel veel mannen uitstekend nieuws, dachten wij zo.

Entertainment
  • FHM, Metro
  • Bruno/Brunopress.nl/Instagram Yolanthe