Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Stichting van Yolanthe ontvangt doodsbedreigingen vanuit pedofielennetwerk

De stichting van Yolanthe wordt expliciet genoemd door pedofielen, aldus een bericht op de Instagram-pagina van Free a Girl. In het bericht publiceren ze screenshots van de bedreigingen.

Yolanthe

Stichting Free a Girl is in 2008 opgericht door onder andere Yolanthe Cabau. Dit als een middel om georganiseerd de seksuele uitbuiting van kinderen wereldwijd te bestrijden. De stichting helpt lokale organisaties onder andere om kinderen te bevrijden, slachtoffers juridisch te ondersteunen en nazorg te verlenen.

Precies die dingen maken Yolanthes stichting een bedreiging voor pedofielen. En vanuit die hoek worden er ernstige doodsbedreigingen geuit, zo laat Free a Girl via Instagram weten.

'Hulpverleners executeren'

Op FreeSpeechTube, volgens Free A Girl "de digitale thuishaven van o.a. de verboden Vereniging Martijn-leden", wordt de stichting nadrukkelijk als vijand genoemd.

In uitgeschreven audioberichten afkomstig van FreeSpeechTube wordt er gesproken over militante groepen die NGO's (Niet-gouvernementele organisaties zoals goede doelen) en hulpverleners ontvoeren en executeren. Uit dat geluidsfragment: "Ze moeten zich richten op anti-seksuele NGO's" en "Free a Girl International moet worden stopgezet."

Nelson M. en Marthijn U.

Ook worden bekende Nederlandse pedofielen als Nelson M. en Marthijn U. aangehaald. "Marthijn moet vandaag worden vrijgelaten en mannen moeten seks kunnen hebben met meisjes van 12 of 7", luidt een van de oproepen.

In een van de comments onder een audiofragment worden pedo's zelfs vergeleken met het verzet in de Tweede Wereldoorlog. En stichtingen als Free a Girl zijn de vijand. "Een oorlog wordt niet gewonnen door de vijand te knuffelen", wordt er gesteld. "Gewoon martelen en de vijand doden. Laat ze lijden. Ik fantaseer erover. Ik krijg bijna een orgasme als ik eraan denk."

Volgens Free a Girl zijn de bedreigingen begonnen na de arrestaties van de bekende Nederlandse pedokopstukken (Nelson M., Marthijn U. en Lesley L.) in Zuid-Amerika eerder dit jaar.

'Haatberichten zijn motivator'

De stichting laat tot slot weten dat ze ondanks alles 'onvermoeid' doorgaan met hun missie. En dat ze door dit soort haatberichten juist extra hard zullen werken om meer en sneller impact te maken. Of er ook aangifte is gedaan wordt niet gezegd.

Nieuws
  • Shownieuws
  • Patrick van Emst / Brunopress.nl