Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Patricia Paay heeft twee hele grote problemen

Waar de ene dame hoopt dat de bos hout voor de deur wat groter zou zijn, is dat bij Paay heel anders. Bij haar gaat het namelijk al vanzelf.

Paay

Patricia Paay is sinds mensenheugenis al een opvallende verschijning. Eerst als zangeres, later meer als allround tv-persoonlijkheid. En niet te vergeten: sexy vrouw. Paay was dan ook meermaals in Playboy te bewonderen en werd in 2009 zelfs het oudste model ter wereld dat ooit met een blootreportage in het mannenblad stond. Ze was toen zestig lentes jong.

Botoxje

Hoe La Paay er zo fris en fruitig uit blijft zien? Daarover doet ze een boekje open in Beau Monde. "Je zult het niet geloven, maar ik doe er niet zo veel aan", aldus Patries. "Je blijft aan de gang hè?"

Tegelijkertijd geeft ze toe dat ze ooit een Macs lift heeft laten doen, een soort facelift. Ook deinst ze niet terug voor een botoxje her en der. "Dat is fantastisch," zegt Paay daarover. "het lift je voorhoofd een beetje en zorgt dat je ogen lekkerder aanvoelen."

Groeiende borsten

Je kunt zeggen wat je wilt, maar Paay is wel transparant over de ingrepen. Zo ook over haar borsten. Ze heeft haar koplampen namelijk ooit eens laten vergroten en zegt daarover het volgende: "Gut ja, dat hoorde een beetje bij de leeftijd. Maar die grote borsten zaten niet lekker." Enkele jaren na het oppompen van de voorgevel liet ze de vulling er daarom gewoon weer uithalen. Terug naar een meer bescheiden maatje.

Maar daarmee was het probleem nog niet opgelost. Want wat blijkt? De boel groeit automatisch weer groter, zo onthult Paay in het blad. "Dat gaat in onze familie vanzelf. Wij hebben de eeuwig groeiende borsten, haha."

Vanwege het 'familiekwaaltje' zou de voormalig Heart-zangeres eigenlijk nog een keertje onder het mes willen om wat gewicht van de voorkant af te laten halen. Eén probleempje: ze durft niet meer onder narcose. Paay: "Dat is vanwege mijn leeftijd, ik ga dat niet opzoeken."

Grote kans dat we de komende jaren dus alleen maar meer Patricia Paay gaan zien.

Entertainment
  • Beau Monde
  • Patrick van Emst/Brunopress.nl