Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wie helpt Ania? Deze vrouw wil met 100.000 kerels naar bed

Ania Lisewska is haar naam, rampetampen is haar missie. Veel rampetampen. Heel veel rampetampen.

Ania

De meeste mensen stappen tegenwoordig niet zonder slaapkamerervaring een relatie in. We krikken, batsen, knallen en vleesdansen er lustig op los, voordat we ons binden aan 'de ware'. Gemiddeld ketsen we met zo'n zeven mensen, zeggen onderzoekers. Al zijn er ook onderzoeken te vinden waaruit zou blijken dat we met meer of minder mensen de koffer induiken .

De zogenaamde 'bodycount' (het aantal bedpartners) is voor sommige mensen een gevoelig onderwerp, maar dat geldt zeker niet voor ene Ania Lisewska. De Poolse dame probeert namelijk een record te vestigen.

100.000

In 2013 begon Ania aan haar recordpoging om met 100.000 kerels te wippen. De Poolse was destijds een piepjonge vrouw van 21 jaar, die de teller toen al op 284 had staan. Een goed begin is het halve werk, zullen we maar zeggen.

Toch waren er nog 99.716 mannen te gaan, die ze in het begin vooral in Polen vond. De gasten konden zich aanmelden en wipten ieder zo'n 20 minuten met Ania. Kortere knalsessies worden namelijk niet meegeteld.

Inmiddels heeft de Poolse haar horizon verbreed en zoekt ze haar mannelijke prooien ook in de rest van Europa. Op hoeveel de teller vandaag de dag staat? 482, als we P-magazine mogen geloven. Dat komt onder meer omdat ze een tijdje gestopt was wegens vermoedens van een HIV-infectie. Dat bleek echter vals alarm, waarna ze haar missie vervolgde.

Ze heeft vandaag de dag nog iets meer dan 99.500 bedpartners te gaan. Ter illustratie: iemand heeft berekend dat als ze haar huidige tempo (16 kerels per weekend) aanhoudt, ze klaar is op de respectabele leeftijd van 81 jaar. De vraag is alleen of de vrijwilligers tegen die tijd ook nog in de rij staan om bij te dragen aan het record...

Bizar
  • SGXL
  • Adobe Stock