Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ook Maasland gaat puur natuur voor wat betreft haar voorgevel 

Op haar 25ste liet de presentatrice haar borsten vergroten, omdat ze dacht dat het anders moest. Nu, in 2023 moet het allemaal weer anders en laat Bridget ze verwijderen. Dit laat Maasland weten via haar eigen Instagram-pagina.

Bridget Maasland

Het lijkt een nieuwe trend te worden: afscheid nemen van het nep en weer gaan voor puur natuur. Op zich niks mis mee natuurlijk, maar toch staan we nog even stil bij alle mooie momenten die Bridget met haar borstpartij met ons deelde. Zo stonden ze in 2006 samen in het naaktblad de Playboy.

Af en toe deelt Maasland een fijne terugblik uit haar nog jongere jaren. Zo deelde ze ook deze fantastische plaat die ooit in de Playboy stond. Een fantastische foto om zeker trots op te zijn, Bridget. En natuurlijk met je oude vrienden er nog op.

Bridget laat zien dat je op oudere leeftijd ook zeker nog trots mag zijn op je lijf. Zo deelde ze vorige zomer een nog een pikant plaatje in alleen haar onderbroekje. Dat is dan ook geen enkel probleem voor de inmiddels 48-jarige Maasland.

Al meerdere vrouwen gingen Bridget voor. Zo ging televisiepresentatrice Monica Geuze al wat maatjes kleiner. Ook de ex van André Hazes (junior), Sarah van Soelen, nam afscheid van haar implantaten. De één vindt het zonde, de ander verstandig.

Entertainment
  • RTL Boulevard, Instagram, Shownieuws
  • NL Beeld / Arjo Frank