De voorgangers van Jutta Leerdam: alle (bloedmooie) exen van Jake Paul

Wie denkt dat Jutta de eerste spetter is die Jake Paul heeft weten te strikken, heeft het flink mis. Deze man heeft alleen maar exen waar je 'u' tegen zegt.
@media (max-width: 679px){#fig-6575f0e4d62c0 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6575f0e4d62c0 img{#fig-6575f0e4d62c0 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-6575f0e4d62c0 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6575f0e4d62c0 img{#fig-6575f0e4d62c0 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-6575f0e4d62c0 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6575f0e4d62c0 img{#fig-6575f0e4d62c0 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-6575f0e4d62c0 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6575f0e4d62c0 img{#fig-6575f0e4d62c0 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Jutta

Dat Jutta en Jake een ding zijn werd afgelopen week wel weer bevestigd, toen de Amerikaan het schaatstalent verraste door in ons landje op bezoek te komen. Niet alleen in het Friese Joure werd hij gespot, ook in Utrecht met de familie Leerdam, tussen de tulpen en zelfs in één van de Jumbo-supermarkten in ons land. Dit lijkt serieus te worden. Daarom, speciaal voor jullie: Jake Pauls' exen op een rijtje. En geloof ons, dit wordt geen straf.

Julia Rose

Deze ex is een kersverse. Zij was namelijk niet helemaal op de hoogte van de nieuwe vlam van Jake. Toen het nieuws naar buiten kwam dat Jutta de nieuwe liefde van de bokser is, was ook Julia Rose lichtelijk in de war. Rose was duidelijk nog in de veronderstelling dat zij en Jake weer bij elkaar zouden komen. Ze reageerde hier toen op met een video waarin ze een gedicht voordraagt over haar gebroken hart. Janken, brullen, huilen.

Julia is gelukkig niet offline gegaan (zoals Gordon na de break-up met Gavin), want deze ex van Jake is iemand die je wil zien. Daar denken haar 985 duizend volgers op het platform sowieso hetzelfde over.

Tana Mongeau

Ook deze beeldschone Tana is een tijdje met Jake geweest. En mocht zelfs even proeven van een 'huwelijk' met het vriendje van onze Jutta. Samen met Jake had ze namelijk een 'huwelijksceremonie' in Vegas. Bleek achteraf wel nep te zijn. Mongeau had wel een jurk aan, sluier om, enz. Vreemde situatie. Dit gebeurde allemaal in 2019, en kort na deze grap ging het stel toch nog uit elkaar. Op naar Julia Rose was het toen.

Tana is niet vies van een pikant plaatje op haar pagina. Ze post ze zeer regelmatig en zo'n 5,5 miljoen mensen willen dit zien. Een 'bad girl', zouden de Amerikanen wellicht zeggen over deze...

Erika Costell

Wederom, want zo kennen we de social media-man inmiddels, een model en niet de minste. Erika en Jake gingen in 2018 al uit elkaar, maar konden elkaar tijdens zijn relatie met Tana toch nog niet helemaal met rust laten. Zo sprak de YouTube-ster gewoon nog met Erika af in 'het geheim'. Voor zoverre iemand met zoveel bekendheid in het geheim met iemand kan gaan lunchen natuurlijk. Jake vertelde dat zij gewoon als vrienden samen zaten, maar volgens Erika zat het toch een beetje anders.

Op Instagram vinden 3,4 miljoen mensen het leuk om Erika voorbij te zien komen en wij begrijpen wel waarom.

Tessa Brooks

Ook deze ex van de bokser zit niet bepaald stil, ze is namelijk danser, actrice en model. Tijdens haar carrière heeft ze mogen samenwerken met Sketchers en Coca-Cola. Niet alleen Paul, maar ook de grote merken hadden haar dus in de smiezen. Brooks is dan ook niet bepaald vervelend om naar te kijken, vinden ook ruim 20,6 miljoen volgers op Instagram.

Ze had een relatie met de YouTuber in 2017, lang lang geleden.

Alissa Violet

Deze knappe verschijning en Paul gingen in 2016 uit elkaar. Dat verliep alleen niet zo soepel... Violet beweerde na de breuk namelijk dat Jake haar psychisch heeft misbruikt. Oei. Ook beweerde ze dat het liefdesverhaal tussen de twee niet altijd 'echt' is geweest. Net als het huwelijk met Tana dus. Ook deze dame heeft een boel volgers, namelijk 12,5 miljoen. En wederom: wij snappen wel waarom.

Saxon Sharbino

Last but not least: Saxon. Ja, de twee gingen al in 2014 uit elkaar, maar toch willen we je deze niet onthouden. Sharbino is een actrice en vooral te zien in het genre 'horror'. Saxon zelf is in ieder geval allesbehalve horror om naar te kijken. Op haar Instagram-pagina volgen 776 duizend haar leven.

Dat waren ze dan. Jammer. De exen van Jake hebben immers uitstekende genen en het is dan ook geen straf om even zijn verleden in te duiken. Jutta past er overigens ook prima tussen, puur op uiterlijk gebaseerd dan. Verder is onze Jut natuurlijk niet te vergelijken. Ze is een wereldkampioene. En Paul is voor de verandering voor een nuchtere Hollandse gegaan, waarmee hij zijn passie voor sport kan delen. Kijken hoe lang het stand houdt.