Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gordon haalt snoeihard uit naar mensen die nog geen prik hebben gehad

Gordon heeft Nederland ingeruild voor de Verenigde Arabische Emiraten. En daar gaat men volgens de ex-Topper een stuk verstandiger om met de crisis dan hier.

Gordon

Gordon is inmiddels Dubaiaan. Nou ja, de Nederlandse zanger is woonachtig in het emiraat aan de Perzische Golf en tot nu toe lijkt hij het daar uitstekend naar z'n zin te hebben. Sterker: de licht hysterische zanger vindt dat ze daar een stuk verstandiger zijn dan hier, laat hij op social media weten.

'Ik ben klaar met die mensen'

"In de Verenigde Arabische Emiraten zijn er minder dan 75 besmettingen per dag", schrijft Gordon in een Instagram-bericht, om vervolgens zijn pijlen te richten op één specifieke groep Nederlanders: de ongevaccineerden. "In Nederland helpen vijftien procent of meer dwazen de economie naar de kloten!", aldus Goor. "Ik ben klaar met die mensen."

De oplossing volgens Gordon? Stoppen "met dit bange beleid en armetierige gedrag jegens een groep vaccinatietegenstanders. Neem die injectie, dan zijn we er met een maand van af."

Inmiddels heeft Goor zijn scheldkanonnade, waarin hij de schuld van alle malaise in de schoenen schuift van enkel en alleen de ongevaccineerde medemens, alweer verwijderd.

Goor in Dubai

Aanleiding voor de zanger/presentator om te emigreren, is een incident dat in september vorig jaar plaatsvond.

Gordon is toen in zijn eigen huis vastgebonden, geslagen, met de dood bedreigd en beroofd door twee mannen. Onder andere zijn betaalpassen, sieraden en dure Rolex zijn daarbij buitgemaakt. "Daar heb ik zo'n enorme klap van gehad, qua veiligheid", vertelde de zanger enige tijd terug in Belgisch praatprogramma Waarheid, Durven of Doen. "Ik denk als je dat één keer hebt meegemaakt in je leven, dat je vastgebonden wordt en beroofd, geschopt en geslagen, daar kom je nooit meer overheen."

Gordons manier om met het trauma om te gaan, was Nederland achter zich laten. Waarom de keuze dan op de Verenigde Arabische Emiraten is gevallen? "In Dubai gaat je hand eraf als je daar wat steelt", zegt de ex-Topper. "Het is veilig."

Entertainment
  • RTL Boulevard
  • www.brunopress.nl