Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Meer pech voor Gordon: 'Scharrel dood'

In de podcast van Mischa Blok doet Goor een paar opvallende onthullingen.

Gordon

Het zijn roerige tijden voor Gordon. Eigenlijk al best wel lang, want er is altijd wel wat te melden over de zanger/presentator. Zo verhuisde hij in 2021 in naar Dubai, wilde de georganiseerde misdaad mogelijk een aanslag plegen op zijn verjaardagsfeestje, liep zijn relatie met 'toyboy' Gavin uit op een 'vechtscheiding' en mislukte zijn muzikale comeback jammerlijk.

En het 'ongeluk' blijft de beste man maar achtervolgen, zo werd duidelijk uit een interview in de NPO1-productie Mischa!, de podcast van Mischa Blok.

Scharrel dood

"Ik kwam thuis na het ondertekenen van de contracten van mijn nieuwe bedrijf en toen kreeg ik het bericht dat mijn date, waar ik zeven maanden mee was, is overleden", zegt Goor tegen Mischa. "Heb ik eindelijk iemand die me echt leuk vindt en die zijn eigen geld heeft, en dan gaat-ie dood. Dat is spijkerhard."

De zanger vertelt niet precies om wie het gaat, maar blijkbaar waren de twee dus al lange tijd met elkaar aan het afspreken.

'Ik word als crimineel behandeld'

Ook over de scharrel hiervoor heeft Goor nog wat te zeggen. Gavin, een veel jongere Australische toyboy, en Gordon trokken de beerput open toen de relatie stukliep. Appjes en mailverkeer werd openbaar gemaakt en het leek erop dat het een rechtszaak zou worden. Dat werd uiteindelijk vermeden met een schikking, maar daar hield de ellende niet op. Gordon was op een gegeven moment zo ellendig dat hij naar eigen zeggen tweemaal een zelfmoordpoging deed.

Bij Mischa blikt hij terug op zijn relatie en de periode erna. "Ben ik nou een crimineel omdat ik van iemand gehouden heb die niet op dezelfde manier van mij bleek te houden? Ik word als een crimineel behandeld en afgeschilderd als een leugenaar."

Hij vind alle kritiek die hij krijgt duidelijk geheel onterecht.

Realityshow

Ondertussen wordt er hard gewerkt aan een tv-comeback voor Goor. Hij zou bezig zijn met een realityshow. De pilot daarvan is al gedraaid, en draait volgend de geruchten om de heropening van zijn horeca-tentje in Blaricum.

Entertainment
  • Mischa!, de Telegraaf
  • NL Beeld / Heukers Media