Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gordon hakt in op twee mede-BN'ers: 'slang' en 'opperdroeftoeter'

Gordon slaat terug.

Gordon

"Ik zou de reden zijn volgens opperdroeftoeter Wilfred Genee en slang Albert Verlinde voor de 'kijkcijferdip' van de meilandjes", opent Gordon zijn Instagram-bericht. De zanger is woest en plaatst een afbeelding van de definitieve kijkcijfers van het programma van Martien & Co. Daaruit zou blijken dat de aflevering van Chateau Meiland VIPS met Gordon en zangeres Berget Lewis 'gewoon dik boven het miljoen' scoort.

"Dit is slechts een van de ontelbaar schadelijke en smadelijke dingen die ze continu maar roepen over mij maar de tijd van mijn mond houden is voorbij dus bij deze mensen!" gaat Gordon verder.

"Heerlijk positief nieuws en mensen hebben genoten van mijn aanwezigheid en die van Berget Lewis gelet ook op de honderden dm berichten! Maar ja die lees je niet! Kortom viva la vida!!!"

In de Wandelgangen

De zanger reageert op uitspraken van Albert Verlinde in 'In de Wandelgangen' met Wilfred Genee, een rubriekje van Vandaag Inside. "Haha. Ik denk wel dat het met elkaar te maken heeft", zei Verlinde over de lage kijkcijfers en het feit dat Goor te gast was bij de Meilandjes.

Volgens Albert was de aflevering met Gordon waarschijnlijk al een tijd geleden opgenomen, toen Gordon nog wat positiever in het nieuws kwam dan tegenwoordig.

De zanger doet er volgens Verlinde bovendien goed aan een tijdje weg te blijven van tv. "Echt helemaal weg zijn en gewoon een beetje rustig terugkomen, maar dat kan hij niet."

Realityshow

Maar daar is Goor het duidelijk niet mee eens. Naast zijn gastoptredens bij tv-shows, krijgt hij misschien een eigen realityshow. Zijn manager heeft bevestigd dat er wordt gewerkt aan een pilot-aflevering voor SBS. Waar de show over zal gaan is nog niet bekend, maar er zijn vermoedens dat het te maken heeft met de comeback van zijn koffietentje Blushing in Blaricum. Daar zou hij ook al gespot zijn met een microfoontje om.

Entertainment
  • RTL Nieuws, Televizier
  • NL Beeld / Arjo Frank