Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gordon deed twee zelfmoordpogingen: 'Hij is letterlijk bovenop me gesprongen'

De zanger (55) belandde in een zwart gat toen zijn relatie met de Australische Gavin (31) strandde.

Gordon

De meeste mensen kennen Gordon als een hysterische grappenmaker. Maar dat ook Goor diepe dalen kent, is inmiddels duidelijk. Tegenover Beau van Erven Dorens in het programma Casa di Beau vertelt Gordon over maar liefst twee zelfmoordpogingen.

Gavin

2023 leek zo mooi te beginnen voor de 55-jarige zanger. Hij zou eindelijk zijn grote liefde gevonden hebben en er werd zelfs geschreven over een mogelijk huwelijk met Gavin. Een droom, zo klonk het. Toch bleek het te mooi om waar te zijn. Het sprookje spatte uiteen en de 31-jarige 'toyboy' vertrok weer naar thuisland Australië.

Maar niet zonder slag of stoot. Want hoewel de twee elkaar nog niet het ja-woord hadden gegeven, had de breuk iets weg van een vechtscheiding. Met appjes en mailverkeer dat openbaar werd gemaakt, de dreiging van een rechtszaak en een hele hoop verwijten over en weer.

Zelfmoordpogingen

Daar hield de ellende echter niet op voor Goor. De zanger zegt tegen Beau dat hij twee keer een einde aan zijn leven probeerde te maken nadat zijn relatie met Gavin op de klippen was gelopen. Beide keren werd hij gered door Patrick de Bruin, aldus Goor. De Bruin is niet alleen een goede vriend van Gordon, maar ook zijn ex-partner.

"Hij is letterlijk bovenop me gesprongen en heeft me wekenlang in de gaten gehouden. Het heeft me tot de rand van de afgrond gebracht en daar ben ik langzaam uitgeklommen."

De zanger stelt dat het inmiddels beter met hem gaat en dat hij professionele hulp krijgt.

Entertainment
  • Casa di Beau
  • NL Beeld / Patrick van Emst