Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Dayenne Huipen, de bloedmooie vriendin van Oranje-keeper Justin Bijlow

Feyenoorder Justin Bijlow is sinds Van Gaal op de Oranje-troon zit eerste keeper van het Nederlands elftal. Maar dat de pas 23-jarige doelbewaker niet alleen op professioneel gebied succes boekt, wordt duidelijk als je z'n vriendin Dayenne ziet. Lekker bezig, Jus.

Bijlow

Ja, het gaat wel aardig met Justin Bijlow. De geboren Rotterdammer heeft zich inmiddels opgewerkt tot vaste doelverdediger van Feyenoord én eerste keeper van het Nederlands elftal. Op sportief gebied heeft de pas 23-jarige Bijlow dus niks te klagen. En op privégebied trouwens ook niet.

Dayenne Huipen

Sinds dit jaar heeft Bijlow namelijk een behoorlijk mooie dame aan z'n zijde: Dayenne Huipen. De 25-jarige brunette met Indische roots is werkelijk prachtig om te zien. Hoe ze aan zo'n fit lijf komt? Sporten. Heel veel sporten. Boksen, fitness, Dayenne doet het allemaal.

Ze studeerde bovendien Vormgeving aan de hogeschool Academie Artemis in Amsterdam en heeft nog altijd een passie voor de kunsten: mode, fotografie, film. Huipen werkt op dit moment als allround styliste en, jawel, model. En dat is gezien haar looks helemaal niet zo vreemd.

'Meest sexy spelersvrouw 2021'

Dayenne staat dan ook al 5 jaar in de FHM-top 500 - dit jaar zelfs als #17. Daarnaast is de vriendin van de Feyenoord-doelman zelfs uitgeroepen als 'WAG 2021'. 'WAG' is een term die ooit in het leven is geroepen door de Britse pers, als verzamelnaam voor 'Wives and Girlfriends' van voetballers. De FHM-titel wordt uitgereikt aan de mooiste, of meest sexy voetbalvrouw van Nederland.

Helemaal puur natuur is Huipen echter niet. In een gesprek met Voetbalzone gaf de brunette toe weleens bij de kliniek te zijn geweest. Dayenne: "Ik heb wel wat laten doen en ik ga ook werken in die branche. Ik ben sowieso van mening dat iedereen moet doen waar ‘ie blij van wordt."

Amen, Dayenne. Amen.

Entertainment
  • FHM, mannenzaken, gewoonvoorhem
  • Pro Shots/Stanley Gontha