Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nieuwe maatregelen? Geer laat zich niet meer tegenhouden: ’Al staan er tien ME-wagens’

We staan aan de vooravond van een verscherping van het coronabeleid. Mondkapjesplicht terug op het menu, bredere inzet toegangspas: er wordt volop gesproken over eventuele nieuwe maatregelen. Maar wát er ook gebeurt, Gerard Joling móet en zal op het podium schitteren: 'Al staan er tien ME-wagens.'

Gerard Joling

Het houdt de gemoederen flink bezig: de aankondiging van nieuwe coronamaatregelen. Zowel binnen het OMT als op het Catshuis wordt er koortsig overlegd over aanscherpingen van het gevoerde beleid. Aanleiding is de toename van het aantal geregistreerde besmettingen en de ziekenhuisopnames.

Reden voor Hugo, Mark en de rest om voor de zoveelste keer op tv uit de doeken te doen hoe de komende periode eruit gaat zien. Toch aparte maatregelen voor de ongevaccineerde medemens? Bredere inzet QR-codes? Veel mensen wachten gespannen af waar de heren en dames in Den Haag nu weer mee op de proppen komen.

Eén ding is in ieder geval wel zeker: Geer laat zich niet meer tegenhouden.

'Te gek voor woorden'

Komende vrijdag staat Holland Zingt Hazes op de planning, een concert waarbij bekende zangers en zangeressen het beste van Hazes ten gehore brengen.

Ook Jolings naam prijkt op het affiche, net als bij de editie van vorig jaar, die vanwege corona werd afgelast. Of er dit jaar weer een streep wordt gezet door het feestje? Dat zou "te gek voor woorden zijn", aldus Geer tegen RTL Boulevard.

Vanavond worden de nieuwe maatregelen bekendgemaakt, vrijdag gaan ze in. Maar wat er ook wordt aangekondigd, Joling is niet van plan om zich te laten tegenhouden. "Al staan er tien ME-wagens", zegt de Topper overtuigend, "we gaan gewoon door."

Dré is er niet bij

André Hazes jr. is overigens sowieso niet bij het concert in de Ziggo Dome. De zoon van de ouwe Hazes gaat door een pittige periode en zal om die reden deze editie van Holland Zingt Hazes aan zich voorbij laten gaan. Roxeanne Hazes is er wel bij, net als onder andere Jeroen van der Boom, Jamai, Samantha Steenwijk, Peter Beense en Miss Montreal.

En Geer natuurlijk. Die hou je zelfs met een leger aan ME'ers niet tegen, als we 'Mister Ticket to the Tropics' zelf mogen geloven dan.

Entertainment
  • RTL Boulevard, Telegraaf
  • Bruno / Brunopress.nl