Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Miljonairsvrouw (24) heeft al 22 kinderen door draagmoeders te laten baren: 'Op naar de 105'

De van oorsprong Russische Christina Öztürk heeft op dit moment al 22 kinderen. Hoe dan?! Niet door ze zelf op de wereld te zetten in ieder geval. De miljonairsvrouw heeft verschillende draagmoeders 8.000 euro per kind betaald om haar kroost te baren. Koekoek.

Draagmoeders

Nog maar 24 jaar en nu al moeder van 22 kinderen. En ze zijn allemaal 'echt' van haar, biologisch gezien dan. De manier waarop Christina en haar man Galip Öztürk met nageslacht bezig zijn, is ronduit bizar te noemen. Het stel laat draagmoeders bevruchte eitjes 'uitbroeden' voor een vergoeding van 8.000 euro per stuk. Het gevolg: een batterij aan kinderen die allemaal super dicht bij elkaar zitten qua leeftijd.

Zelf hint Christina op social media naar een uiteindelijk doel: 105 kinderen. Al schijnt ze later gezegd te hebben dat het een willekeurig getal is: "We zijn nog niet klaar om over het uiteindelijke aantal te praten. Alles op zijn tijd."

Die zal het er maar druk mee hebben, niet waar? Nou, valt mee. Nanny's in dienst van het stel zijn grotendeels verantwoordelijk voor de opvoeding van alle koters. Al legt Christina hen wel strenge regels op over voeding, hoe ze getroost mogen worden, welke boeken ze voorgelezen krijgen en meer.

Man is miljonair en veroordeeld voor aanzetten tot moord

Op zich al een redelijk bizar verhaal natuurlijk, maar daar stopt het niet. De grote geldschieter achter dit alles - aan de lopende band kinderen laten baren is immers een prijzige hobby - is manlief Galip Öztürk. Öztürk is de oprichterTurkse bedrijf Metro Holding, maar is Turkije ontvlucht na een levenslange veroordeling voor het aanzetten tot moord, aldus Forbes en Bloomberg. Sindsdien woont hij in Georgië. Daar kwam de zakenman met een geschat vermogen van een half miljard Christina tegen.

Een kind per jaar

Dat was 'liefde op het eerste gezicht', aldus Christina. Al snel besloten de twee veel kinderen te nemen en in eerste instantie zou de van oorsprong Russische die zelf baren. Elk jaar eentje, was het plan. Maar dat ging niet snel genoeg, waarop het stel draagmoeders betaalde om de productie wat op te schalen. Deze nieuwe tactiek leidde tot tien kinderen binnen een jaar. Op dit moment hebben ze er 22.

Of het er uiteindelijk echt 105 worden, dat is natuurlijk maar de vraag. Christina en haar miljonair lijken in ieder geval over genoeg financiële middelen te beschikken om nog een tijdje door te gaan met het produceren van tientallen zo niet honderden kleine Öztürkjes.

Misschien ook voor jou:
Wayne Rooney na kiekjes met schaars geklede dames in hotelkamer: 'Ik ben erin geluisd'
Bizar Nieuwsblad.be, Telegraaf Pixabay