Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wayne Rooney na kiekjes met schaars geklede dames in hotelkamer: 'Ik ben erin geluisd'

Om de zoveel tijd is Wayne Rooney het haasje en verschijnt hij in de Engelse tabloids. Dat zijn dan vaak sappige verhalen over buitenechtelijke escapades, callgirls of andere smeuïge details uit zijn privéleven. Zo ook nu. Maar, zo zegt Rooney zelf, ditmaal is hij erin geluisd.

Wayne Rooney

Er zijn een aantal zekerheden in het leven. Het opkomen en ondergaan van de zon, bijvoorbeeld. Maar zeker ook het feit dat Wayne Rooney om de zoveel tijd met z'n (dronken) koppie in de Engelse tabloids staat. Ja, de voormalig topspits van onder andere Everton en Manchester United, tegenwoordig coach van Derby County, houdt wel het Engelse uitgaansleven. Al brengt dat hem soms een beetje in de problemen.

Zijn laatste nachtelijke avontuurtje is daar geen uitzondering op. Zondag doken er beelden op van een ogenschijnlijk beschonken Rooney. In de club, waar hij het gezellig had met een dame. Maar ook een aantal foto's van de levende voetballegende in een hotelkamer met twee dames. Schande, aldus de 'normen-en-waardenpolitie' van het internet. Het zou volgens hen de zoveelste keer zijn dat hij 'buiten het potje piest'.

Erin geluisd

Echter is er in dit geval wel iets anders aan de hand, zo lijkt het. De beste man doet namelijk niet veel meer dan een tukkie op een stoel. Dit terwijl de dames in de hotelkamer stiekem met hem op de foto gaan, onder andere in niks anders dan een bh en string. Een klassieke set-up? Het voorval is voor de voormalig Engels international in ieder geval genoeg reden om in actie komen en zijn advocaten in te schakelen. 'Ik ben erin geluisd', zegt hij over de 'pikante plaatjes'.

Misschien ook voor jou:
Britney Spears verbaast volgers met topless foto
Entertainment AD BrunoPress/PA Images/Brunopress.nl