Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Britney Spears verbaast volgers met topless foto

De foto van de zangeres baart veel fans zorgen.

Britney Spears

Britney Spears is de afgelopen tijd ontzettend veel in de media. Waar fans, vrienden en familie hun best doen om Britney 'vrij' te krijgen, zorgen haar laatste Insta-kiekjes voor vraagtekens. Fans maken zich opnieuw zorgen om de zangeres.

Bijzondere foto

Britney staat al jarenlang onder curatele bij haar vader Jaimie Spears. Ondanks de hoeveelheid rechtszaken, fans die de #FreeBritney-movement over heel de wereld verspreiden én Britney die onlangs zelf in de rechtbank sprak, blijft de vader van Britney nog altijd haar curator.

Britney gaf onlangs in de rechtbank toe voor zichzelf te kunnen zorgen, maar na twee opvallende foto's op het Instagram-account van de zangeres vragen fans zich toch af wat er precies achter de schermen speelt. Britney deelde binnen 24 uur twee foto's die maar weinig aan de verbeelding overlieten.

Hoewel nietsverhullende foto's op Instagram anno 2021 niets nieuws zijn op Instagram, zijn fans het van Britney niet gewend. Fans maken zich daarom zorgen en vragen zich af of het wel goed met haar gaat.

Entertainment
  • BrunoPress, Instagram