Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Roy Donders is 'dunne baardje' zat en vliegt naar Turkije voor baardtransplantatie

'Ons Royke' zit op dit moment in Turkije. Gisteren vloog hij richting Istanboel, maar de geestelijk vader van de huispakkenrage deed dat niet voor een nieuw programma of clipshoot.

Roy Donders

Nee, Roy gaat onder het mes. En waar andere BN'ers richting Turkije vlogen om hun tanden te laten afslijten en er hagelwit porselein voor terug lieten metselen, gaat meneer Donders voor een hele andere cosmetische ingreep: een baardtransplantatie.

Dun baardje

"Zoals je ziet in mijn baardje erg dun..", stelt de Stylist van het Zuiden op Instagram, "...en een stuk lager dan dat dit hoort te zijn." Bij het bericht plaatst de bekende Brabo met bescheiden gezichtsbeharing een foto van zichzelf. En hoewel veel reacties op zijn mededeling positief zijn, vult de commentsectie zich ook met criticasters. Zo vindt een aantal volgers dat Donders zichzelf gewoon moeten accepteren zoals 'ie is, en is iemand bang "dat kids dit zien en denken dat niets meer oké is".

Maar commentaar of niet, Roy komt straks heerlijk harig terug naar Nederland. Met een baardgrens die een stuk noordelijker ligt en mogelijk meer zelfvertrouwen dan ooit.

Misschien ook voor jou:
Geer heeft het gehad met Goor
Entertainment
  • Shownieuws
  • Patrick van Emst / Brunopress.nl