Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ex Roy Donders over Roy Donders: 'Hij speelt nu overal de hetero'

Royke lijkt helemaal gelukkig met z'n huisje, boompje, beestje, maar niet iedereen gelooft zijn 'switch'.

Roy Donders

Roy Donders: ooit een bekende homoseksueel die actief was in de huispakken-business, tegenwoordig een brave Brabantse huisvader. Heel Nederland leek in shock toen Donders in maart 2022 bekendmaakte dat hij verliefd was op een blonde Hollandse dame.

Tijdens een vakantie in Griekenland liep hij zijn Michelle tegen het lijf en al gauw bleek dat ze behoorlijk wat gevoelens bij hem losmaakte. Tijdens de zonovergoten vakantie had Michelle nog een relatie, maar rond kerst spraken de twee hun gevoelens naar elkaar uit. "Sindsdien zijn we samen en hebben we voorzichtig elkaars familie en vrienden ingelicht", aldus Donders destijds in weekblad Privé. Inmiddels hebben de twee zelfs een kind.

Donders' ex reageert

Wie alles wil weten van Roy heeft geluk, er komt namelijk een biografie aan, genaamd 'Gewoon Royke'. Daarin onthult de Brabander van alles over zijn persoonlijke leven, inclusief de bijzondere switch van de heren- naar de vrouwenliefde.

Roys ex Marvin gelooft echter niks van zijn kersverse burgerleventje. Tegenover Shownieuws reageert hij op het nieuws dat er een boek aankomt.

"In onze relatie heb ik mij altijd geërgerd dat het bij Roy over 'ik' ging, dus hij zal in het boek ook wel veel over zichzelf schrijven", aldus de ex van de Stylist van het Zuiden. "Er zal vast veel ik in het boek staan. Hij speelt nu overal de hetero dus hij zal zijn gay-periode wel zo veel mogelijk buiten beschouwing laten."

'Gewoon Royke' komt uit op 14 mei bij uitgeverij Boekerij.

Entertainment
  • Shownieuws, gids.tv
  • NL Beeld / Arjo Frank