Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Roy Donders laat zich steriliseren met cameraploeg erbij

De meeste mensen zouden dit moment waarschijnlijk privé houden. Roy is 'de meeste mensen' niet en nam gewoon zijn cameraploeg mee.

Roy Donders

Het was niet de eerste keer dat de cameraploeg mee mocht tijdens een intiem moment in het leven van Roy. De ploeg was eerder al aanwezig bij de bevalling (keizersnede) van vriendin Michelle. De realityshow Roy Donders Altijd Wat Bijzonders doet zijn naam eer aan, want bijzonder is het zeker.

Sterilisatie

Ook bij de sterilisatie mocht de ploeg mee. Geen enkel probleem voor Roy. 'Ik heb geen schaamte ofzo', zegt hij over het moment in de dokterskamer. 'Ik denk dat heel veel mannen het misschien toch moeilijk vinden om naakt op die bank te gaan liggen, maar mij boeit dat niet', vertelt de 'Stylist van het Zuiden' verder.

Wanneer het moment daar is begint 'ons Royke' hem toch wel te knijpen. De cameraploeg kreeg dan ook tijdens de ingreep toch het verzoek alsnog de kamer te verlaten. Het is en blijft een ingreep aan de jongeheer, hé.

Altijd al gedroomd van een Roy junior in het leven? Wees niet getreurd, er is nog een kleine kans, want 'meneer Huispak' heeft zijn zaad in laten vriezen. En ja, ook hier is beeld van.

Entertainment
  • Roy Donders Altijd Wat Bijzonders, Shownieuws
  • NL Beeld / Arjo Frank