Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bill Gates moest uit bestuur Microsoft vanwege ‘ongepaste relatie’

De multimiljardair blijkt een Borsatootje gedaan te hebben. Dat werd niet gewaardeerd door zijn vrouw en zijn collega’s.

Bill Gates moest uit bestuur Microsoft vanwege ‘ongepaste relatie’

Een jaar geleden maakte Bill Gates plotseling bekend dat hij uit het bestuur van Microsoft zou stappen. Was hij van plan om zich fulltime op vaccinaties te gaan storten? Nou, nee. Dat blijkt althans niet uit bronnen van mensen die een praatje hielden met de Wall Street Journal. Volgens hen zou Gates het bestuur uitgeschopt zijn vanwege een jarenlange affaire met een Microsoft-medewerker.

De Microsoft-man bleek al rond 2000 met zijn vingers aan het toetsenbord van een andere dame dan Melinda gezeten te hebben, maar pas rond 2019 werd er bij het bestuur melding van gemaakt. Geheel toevallig begon zijn vrouw rond die tijd ook met het aanvragen van een scheiding. Er werd een advocatenbureau ingeschakeld om de situatie te onderzoeken, maar Gates zag de bui al hangen en besloot zelf de deur uit te stappen.

Geen verband

Inmiddels heeft een woordvoerder van Gates laten weten dat de multimiljardair de roddels bevestigd. Hij zou inderdaad rond 2000 met een Microsoft-medewerker hebben liggen rollebollen, maar met zijn besluit om uit het bestuur te stappen zou daar heel toevallig niets mee te maken hebben gehad. Die keuze zou Bill gemaakt hebben om zich meer op zijn liefdadigheidsorganisatie te kunnen richten.

Nieuws
  • Bruno Press