doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Topsporters, miljardairs en royals: iedereen wil Kim Kardashian daten

Kim Kardashian en Kanye West liggen officieel in scheiding, dus beide beroemdheden verschijnen weer op de datingmarkt. In het geval van Kim moeten er alvast dranghekken neergezet worden om alle potentiële partners tegen te houden, want de realityster is razend populair.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Topsporters, miljardairs en royals: iedereen wil Kim Kardashian daten

Geeft het enorme vermogen van Kim de doorslag, is het de onmenselijke bilpartij of kiezen mensen haar toch vooral vanwege haar karakter? Wat de reden precies is weten we niet, maar talloze beroemdheden struikelen over elkaar om een keer met de Kardashian op date te gaan. “Mensen proberen contact te leggen via gemeenschappelijke vrienden of collega’s om aan haar gekoppeld te worden. Van leden van koninklijke families tot atleten en zakenmagnaten”, vertelde een insider aan de New York Post. Of ze nog een beetje goed op de markt ligt, daar hoeft Kim zich dus absoluut niet druk over te maken.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Privé gaat het Mevrouw Kardashian verder ook voor de wind. Ze heeft een plekje op Forbes’ lijst van miljardairs weten te veroveren en sinds kort ruilt ze de realitywereld steeds vaker in voor die van de advocatuur, waarbij ze pogingen doet om executies uit te stellen en zich vastbijt in lastige dossiers. Ondertussen moet ze ook nog haar vier koters (North, Saint, Chicago en Psalm) in de gaten houden. De voogdij over die kinderen deelt ze overigens spoedig met Kanye West - haar nieuwste ex.

Exen en minnaars

Kanye is nummer drie op de lijst van aan de kant gezette huwelijkspartners van Kim. De rapper en voormalig presidentskandidaat treedt daarmee in de voetsporen van muziekproducer Damon Thomas en NBA-basketballer Kris Humphries. Die laatste hield het exact 72 dagen vol met de realityster voordat de scheidingspapieren tevoorschijn gehaald moesten worden.

Voor een serieuze relatie is ze dus wel te porren, maar op een eindeloos huwelijk hoeven haar minnaars niet te rekenen. Als alternatief kunnen de vrijers natuurlijk hopen op een snelle wip van Kim, zoals r&b-zanger Ray J. ooit kreeg. Ze filmden hun avontuurtje en de video van die sessie kwam in 2007 op het internet terecht - geheel toevallig vlak voor de start van Keeping Up With The Kardashians. Het is nog steeds de best bekeken 18-plus-video ooit. Geheel in de stijl van Kim wist ze er natuurlijk haar slagje uit te slaan, want na een rechtszaak sleepte ze vijf miljoen euro uit de video. Dus, aan alle aanbidders die de komende tijd om haar hand gaan vragen, onthoud: she’s in it for the money.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws