doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Tussauds haalt Trump weg omdat mensen hem blijven slaan

Er rent in Amerika heel wat volk rond met wraakgevoelens richting de oud-president. Een deel van hen kan hun gewelddadige gevoelens niet in bedwang houden, zelfs als het om een wassen beeld van de man gaat, waardoor Tussauds in het Amerikaanse San Antonio gedwongen was de wassen Trump terug in de opslagruimte te zetten.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Tussauds haalt Trump weg omdat mensen hem blijven slaan

Louis Tussaud’s Waxworks aan Alamo Plaza, San Antonio, heeft hun eigen Trump meerdere keren moeten oplappen nadat het weerloze wassen beeld slachtoffer werd van een aanval door gefrustreerde bezoekers. Elke keer dat hij weer tevoorschijn werd gehaald na een reparatie, was het slechts een kwestie van tijd voordat hij met gedeukt hoofd en gekrast gezicht terug naar de werkplaats getransporteerd moest worden. Na de zoveelste reparatie heeft het museum er genoeg van. De plek van de oud-president blijft voor de komende tijd waarschijnlijk leeg.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Het komt volgens Clay Stewart, regionale manager van Ripley Entertainment, het bedrijf dat het museum runt, wel vaker voor dat bepaalde beelden klappen krijgen van de bezoekers. “Als het om een erg politiek figuur gaat, kunnen aanvallen een probleem zijn”, verzuchtte Stewart. Normaal gesproken worden de wassen beelden wel vaker vervangen, maar in dit geval hebben ze maar besloten om te wachten tot de gemoederen bedaard zijn, anders blijven ze bezig.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws