Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gruwelijke 'eclips-moorden' in Amerika: 'Vriend afgeslacht'

Delen van Amerika waren afgelopen maandag in de ban van de totale zonsverduistering, maar voor een man en twee kinderen liep de dag van de eclips uit op een drama. 

Eclips

Het blijft bijzonder, een zonsverduistering. Tijdens het fenomeen - ook wel eclips genoemd - schuift de maan precies tussen de aarde en de zon, waardoor het overdag ineens donker kan zijn. Vooral als het om een totale zonsverduistering gaat is het spectaculair. Dat gebeurt een enkele keer per jaar, maar eigenlijk altijd ergens anders op de wereld. In Nederland is de eerstvolgende totale eclips bijvoorbeeld pas in de 22e eeuw te zien.

Afgelopen maandag was het moment dat een totale zonsverduistering plaatsvond in delen van Mexico, de Verenigde Staten en Canada. Mensen kochten daarom massaal eclipsbrilletjes en gingen op het moment suprême de straat op. Er zijn echter ook personen die allerlei spirituele krachten en zelfs het einde der tijden aan de gebeurtenis koppelen. Danielle Johnson uit L.A. was vermoedelijk zo'n persoon. Dat schrijft de Telegraaf op basis van Amerikaanse mediaberichten.

In z'n hart gestoken

Johnson stond bekend als 'astrologische influencer', had honderdduizend volgers op social media en werd op enig moment zelfs gepusht door meerdere entertainmentwebsites wegens haar 'talenten'. Ze noemde zichzelf dan ook 'goddelijke genezer'.

Afgelopen maandag was ze echter de oorzaak van een reeks aan dramatische gebeurtenissen. Die ochtend reed Danielle zichzelf met 160 kilometer per uur met een Porsche dood tegen een boom. Volgens Amerikaanse bronnen vermoedelijk omdat ze ervan overtuigd was dat het einde van de wereld naderde.

Maar de zelfmoord was slechts de laatste van een reeks gruwelijke gebeurtenissen. Even daarvoor gooide Johnson namelijk haar 9-jarige dochter en haar 8 maanden oude dochter uit de rijdende auto. Het oudste kind overleefde het drama, de jongste helaas niet.

Toen agenten de zaak onderzochten, leidde hun zoektocht naar het appartement in Los Angeles waar Danielle woonde met haar vriend Jaelen Allen Chaney (29). Eenmaal daar troffen ze een bloedbad aan. Er wordt vermoed dat de astroloog haar vriend die morgen met een mes in zijn hart heeft gestoken toen hij op de bank lag. Mogelijk waar haar dochter bij was. Daarna heeft ze zijn lichaam naar de keuken gesleept. Op de vloer van de keuken lagen volgens bronnen tarotkaarten en zwarte veren.

Misdaad
  • de Telegraaf
  • Adobe Stock