doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Eva Jinek reageert op 'geheim romantisch reisje' met Mark Rutte

Onze premier liet de laatste tijd wat hints vallen over een geheim afspraakje met Kerst. Toen hij daarna ook nog zijn adoratie voor Eva Jinek uitsprak, begonnen heel wat mensen hun vermoedens te krijgen. Zo ook Tim Akkermans, die de presentatrice tijdens een uitzending van haar eigen programma confronteerde.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Eva Jinek reageert op 'geheim romantisch reisje' met Mark Rutte

Beau of Eva?

Mark Rutte kwam eerder op bezoek bij Libelle TV, waarin hij een paar stellingen op zich afgevuurd kreeg. Eén daarvan was ‘Beau of Eva’, waarbij hij na een tijdtje twijfelen toch voor de presentatrice koos. “Allebei, ze zijn geweldig allebei. Maar als ik dan echt moet kiezen…” sprak hij.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Daar komt nog eens bij dat de premier eerder in die uitzending aangaf dat hij Kerst niet in zijn eentje had doorgebracht, maar samen met een ‘geheim persoon’ ergens in een vakantiehuisje in Putten. Het duurde niet lang voordat alle complottheorieën begonnen te borrelen en de wildste suggesties naar boven kwamen, zo ook de mogelijkheid dat Mark aanpapte met Eva.

Met Rutte in Putten

Zijn de premier en de media dan toch stiekem met elkaar verbonden? Op Romantisch gebied waarschijnlijk niet, want toen Tim Akkermans na het vertonen van de fragmenten aan Eva Jinek vroeg hoe het in Putten was, duurde het een eeuwigheid voordat het kwartje viel en ze met een lange ‘oooooooh’ reageerde.

Wie had Rutte dan wel meegenomen voor zijn romantische reisje? Wie weet was het Hugo wel, om samen snode plannen voor de lockdown te smeden? Of hield de premier toch gewoon een illegaal coronafeestje? Dat is misschien net wat waarschijnlijker dan een romantisch uitstapje als het om onze Mark gaat.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws