Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wat een poppenkast!

U dacht dat ú een sobere kerst had, met slechts drie gasten aan tafel? Dan kent u Yuri Tolochko nog niet, een bodybuilder uit Kazachstan. Al zijn hoop op gezelschap met Kerstmis, dat in Kazachstan pas gevierd wordt op 7 januari, is gevestigd op zijn ‘vrouw’ en grote liefde: sekspop Margo. Ze ligt namelijk in een ziekenhuisbed, omdat ze onverwacht ‘kapot is gegaan’. 

Wat een poppenkast!

Het zat de twee tortelduifjes de afgelopen maanden sowieso al niet mee. In maart vorig jaar zouden ze hun liefde bezegelen met een bruiloft – echt waar – maar de coronacrisis dwarsboomde de festiviteiten. Ook eind oktober viel het feest in het water. Dit keer omdat Yuri op een LGTBQ-bijeenkomst in Kazachstan een gebroken neus was geslagen, omdat hij zich als vrouw had verkleed.

Pas vorige maand stapten Margo en hij in het huwelijksbootje. Wat meneer de bodybuilder in die vier weken daarna met haar heeft gedaan en wat er precies aan haar kapot is gegaan waardoor ze medische begeleiding nodig heeft, wil hij niet zeggen. Maar die gaten zaten er al in!

Bizar
  • Marco van Nugteren
  • Instagram