doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Man tatoeëert Albert Heijn-logo op zijn gezicht

Twijfel je nog over een tatoeage en heb je geen zin in een cliché zoals een anker of een chinees teken? Misschien is het logo van je favoriete supermarkt een optie.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Man tatoeëert Albert Heijn-logo op zijn gezicht

Wordt het een plaatje van de Jumbo of toch een mooi aldi-logo op je wang? De Amerikaanse Carl Adams heeft zijn keuze in ieder geval al gemaakt, want hij heeft een AH-logo laten tatoeëren, vlak naast zijn oog.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Nederlandse supermarkt

Waarom een Amerikaan ervoor kiest om het logo een Zaanse supermarkt op zijn gezicht te laten zetten? In een verklaring op Reddit vertelde Adams dat hij zelf een tijdje in Nederland had gewoond. Daar maakte hij kennis met de oerhollandse supermarkt, die volgens hem stukken beter is dan de Amerikaanse concurrenten.

Toen een bevriende tattoo-artiest hem aanbood een gratis tatoeage te zetten, duurde het niet lang voordat het welbekende logo hem te binnen schoot. Een paar pijnlijke minuten later stond het plaatje op zijn smoel. Spijt heeft Adams absoluut niet. Sterker nog, hij kan niet wachten om terug te keren naar Nederland om zijn tattoo met trots te laten zien.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws