doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Feest mee: stem DFP!

Terwijl het nieuws afgelopen week werd gedomineerd door het tumultueuze afscheid (toch?) van Thierry Baudet, werd ver buiten Den Haag juist gewerkt aan een politieke comeback.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Feest mee: stem DFP!

Johan Vlemmix, ooit zelfbenoemd Minister van Feest, gaat namelijk weer een serieuze poging wagen, zo laat hij Panorama weten. Met de nadruk op serieus, want als iemand het feesten serieus neemt, dan is het wel de trotse lijsttrekker van De Feestpartij (DFP), waarmee hij op 17 maart meedoet aan de landelijke verkiezingen. “Het belang van feest moet je niet onderschatten,” weet Vlemmix.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

“Zeker niet na zo’n klotejaar als 2020. Mensen zijn daar keihard aan toe. Als wij volgend jaar in de Kamer zitten, dan gaan we ons ten eerste hardmaken voor een gigantisch volksfeest. Het grootste volksfeest ter wereld. Nog veel groter dan Koningsdag. Dan huren we alle voetbalstadions, alle evenementenlocaties en alle kroegen van Nederland af en dan gaat het helemaal los. Met gratis toegang voor iedereen. Maakt mij niet uit wat het kost. Als wij er miljarden belastinggeld voor over hebben om de KLM te redden, dan mag er toch ook wel 30 miljoen of meer naar een feest waar we met z’n allen al maanden naar snakken? Mensen zullen er wel weer om lachen, maar wij zijn bloedserieus. En iedereen kan gratis lid worden van de partij. Als je denkt dat je goede ideeën hebt, of op een andere manier een bijdrage kunt leveren, ga naar onze site en meld je aan. Bij ons geen geruzie en gedoe. Wij zijn een gezellige partij. Zelfs de vergaderingen zijn bij ons een feestje. Dus feest mee, stem DFP!”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws