Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Op1-ster: 'Baudet was in zijn begintijd een sexy politicus'

Op1-presentatrice Fidan Ekiz vond Thierry Baudet in het begin van zijn politieke carrière een knappe man. Dat vertelde zij aan tafel bij Hélène Hendriks.

Baudet

In het SBS6-programma De Oranjezomer vraagt gastvrouw Hendriks aan haar vaste sidekick voor deze week wie zij een knappe politicus vindt. Ekiz geeft aan dat ze Hans van Mierlo in zijn jonge jaren een sexy politicus vond: 'Een heel charismatische, charmante man. Dat hij met zijn regenjas zo over straat ging.'

Verder geeft het liefje van Telegraaf-journalist Wierd Duk aan dat ze ook Thierry Baudet in het begin van zijn politieke carrière een knappe verschijning vond: "Toen hij net was begonnen dacht ik: als je kijkt wat daar allemaal rondloopt."

Daarna komt de beruchte zwembad-naaktfoto van de FvD-politicus in beeld: "Niet vanwege deze foto!", roept Ekiz snel. Verder laat ze weten Baudet tegenwoordig geen knappe man meer te vinden.

Ekiz laat ook weten dat ze de staatssecretaris van Cultuur en Media, Gunay Uslu, een knappe vrouw binnen de politiek vindt: "Dat is een sexy, mooie vrouw", besluit zij.

Entertainment
  • De Oranjezomer
  • NL Beeld / Regiofotografie