doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Een escape room voor bierliefhebbers - Maximus, open u!

Escape rooms zijn voorlopig nog even dicht, maar de spelvarianten voor thuis zijn niet aan te slepen. Niet het soort waarbij je wordt opgesloten in het toilet en een uur de tijd krijgt om te ontsnappen, maar wel spellen waarbij je binnen een uur een code moet zien te vinden door het oplossen van puzzels.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Een escape room voor bierliefhebbers - Maximus, open u!

Spelletjesfanaten zijn enthousiast, maar door een escape-game-variant van Unlock The Bottle kunnen nu ook bierliefhebbers hun hart ophalen. Samen met brouwerij Maximus in Utrecht komt Unlock The Bottle met een bier-escapegame voor thuis waarbij je – de naam van de makers zegt het al – binnen twee uur vijf flessen speciaalbier moet zien te openen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Je zou denken: haal gewoon een opener uit de la en trek die dingen open. Maar zo simpel is het natuurlijk niet: op één fles zit een slot met een cijfercode die je aan de hand van de andere vier bieren en puzzels moet zien te kraken. Maarten van Unlock The Bottle, van origine een wijnimporteur die de handen ineensloeg met een escape room-bouwer en al succes oogstte met een wijn-escape-game, wil nog niet te veel over het bierspel verklappen, maar ‘proeven en goed kijken naar de speciaal ontworpen etiketten’ is essentieel. Nieuwsgierig? Het bierspel is vanaf deze week te bestellen op www.unlockthebottle.nl. Succes en proost!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws